Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horor s pořádnými lekáky

Od: kopp odpovědí: 3 změna:

Ahoj, prosím, vypištemi filmy u kterých jste se dost lekali. Nebojte se jich napsat několik, jsem velký hororvý fanoušek už několik let, takže většinu budu znát.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

1x

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

lekáky... hmm zajímavé, děkuji za obohacení slovní zásoby :)

hodnocení

0x

Nepamatuju si, jestli je tam dost lekáků, ale jako zajímavý (netvrdím nutně, že dobrý, ale prostě zaujal) vedu tento horor: csfd.cz/... a troufnu si odhadovat, že jej neznáte...

doplněno 23.10.16 14:36:

Asylum od wehappyfew znám jako film. Spíš thriller-drama než horor, pokud si dobře pamatuji, ale moc dobrá věc.

No a vlastně - co Království?! csfd.cz/...

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,
mne horory moc netáhnou, obzvlášť ty s retardovaným scénářem, což je 99% dnešní produkce. Nicméne našlo se pár zajímavých výjimek, které mě přeci jen vmáčkly do křesla. (origo znění + titulky, cz dabing ten "feeling" strachu zabíjí)

- V zajetí démonů (2013), V zajetí démonů 2 (2016), Odebrat z přátel (2014), Oculus (2013), Princ bez království (2001), Pád do tmy (2005), REC (2007), Zatímco spíš (2011), Orphan (2009), Symptom Pandorum (2009), Sirotčinec (2007), Cloverfield (2008), Faunův Labyrint (2006), 30 dní dlouhá noc (2007), Sinister (2012), The Tunnel (2011).

Chystám se i na Zhasni a zemřeš (2016) a Smrt ve tmě (2016), tak snad nepůjde o brak.

Ještě bych vám doporučila zhlédnout séroše: Stranger Things (2016) a American Horror Story: Asylum (2012), také budete mít hnědo před očima.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]