Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kazit slušné lidi

Od: magie* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, proč někteří bezcharakterní lidé nemohou vystát ty slušné a mermomocí se je snaží stáhnou například na dráhu zločinu.

Přece by bylo jednodušši a bezpečnější "pracovat" s těmi, kteří už zkažení jsou, ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Pokud bych byla ta bezcharakterní, tak si také vyberu ty slušné. U těch mám větší jistotu, že mě "nebodnou do zad". A samozřejmě může někoho uspokojovat, že toho "svatouška", který byl lepší než on, zkazil. M.

hodnocení

1x

Ty bezcharakterní lidé chtějí parazitovat na těch slušných. Poznají, vycítí, co si k nim můžou dovolit a dovolí si to. Pak už záleží na tom slušným člověku, jestli si to nechá líbit nebo ne. Pokud nechá, mají ho v pasti.

doplněno 22.10.16 20:20:

Protože protiklady se přitahují.

hodnocení

0x

Několikrát jsem tady napsal hodně chytrou větu a tobě ji klidně zopakuji. Ona totiž platí a platit bude stále: Každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno. *hej*Ti bezchrakterní, jak jsi je nazvala, přesně vědí, ke komu si to mohou dovolit a u koho jim to projde.

iz*
hodnocení

0x

Ta otázka by mohla znít i jinak: Jak je možné, že se někteří slušní lidé nechají zkazit a stáhnout např. na dráhu zločinu. Vinu podle mne nelze dávat jenom jedněm, ti druzí na tom mají stejný –ne-li větší – podíl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]