Nejste přihlášen/a.
Jsem vdaná a zamilovala jsem se do jiného muže.Citům k němu jsem se dlouhodobě bránila,přesto i když věděl jaký je stav sešel se se mnou o samotě.Moc dobře věděl do čeho jde,věděl že můj manžel velmi na něho žárlí.Vzala jsem z toho platonického vztahu mimo manželství zpátečku.Nechci se rozvést to on ví.zůstala jsem s manželem.On trval na schůzkách o samotě,napsal mě to do sms.U manžela mě ponížil s tím jaká já jsem a co všechno jsem mu psala.POZDĚJI si našel novou přítelkyni s kterou nyní žije.Moje city k němu nepolevili a to jsem mu ZNOVU napsala.Nyní mě už neodpovídá.Na facebooku si mě nejdříve zablokoval.Založila jsem si nový účet a napsala mu zprávu veřejně.To už neřešil.Chtěla jsem udržet jenom kontakt s ním v přátelských mezích.To on si nepřeje a nechce si mě přidat ani do přátel na facebooku.Mrzí mě co se stalo a že jsme nezůstali přátelé.
Mám takový pocit, že to "přátelství" z Váší strany má být jen taková zástěrka. Ale občas byste si zaskotačila ráda. O co, že mám pravdu? Proto by to mohl být "domácí přítel". I když jste vdaná, rozvádět se nechcete, máte žárlivého manžela. Nechápu, jaký by to byl večírek, kdybyste se vzájemně navštěvovali /s partnery, jak píšete/. Vy byste po něm jela, manžel by žárlil...prostě .komedie jako od Dietla.
Ten pán udělal to nejrozumnější, co mohl. Viděl, že vztah s Vámi je k ničemu, odpoutal se od vás, našel si partnerku, zřejmě svobodnou, kde nehrozí žádný žárlivý manžel. Udělal dobře, přejte jim, ať mají pěkný vztah a o totéž se snažte i Vy s vaším manželem.
Dost mě u Vás překvapuje ta závislost na FB. To, že si "mě nechce přidat do přátel na FB" by podle mě velice zarmoutilo 13 letou dívenku, pro kterou jsou přátelé na FB alfou i omegou života. Vy nejste už nejmladší, soudě podle jiné Vaší odpovědi, že máte již dospělou dceru. Proto bych ten FB až tolik nehrotila a nedávala mu takový význam. Co na tom, jestli Vás má mezi přáteli nebo ne? Nemáte důležitější starosti? /péče o rodinu apod./ Jaga.
Asi jste dokonale zblblá ze seriálů v TV, kámen šuká cihlu a všichni jsou kamarádi až za hrob. Kdepak, tak to v životě nefunguje. Buďte ráda, že to manžel ustál i z malých parůžků můžou být velké parohy. Myslela jsem, že zralé ženy ví, že na facebook se nepíše soukromý život. Vy toho člověka pronásledujete, obtěžujete, vám nešlo a nejde o přátelství, vám dělalo dobře, že vás chtěl a teď žárlíte, že má jinou. Vzpamatujte se.
Já jsem tady nenapsala,že jsem se s ním vyspala,jednalo se o platonický vztah.Možná by se to ani nikdy nedozvěděl,ale moje švagrová mu to o mě řekla.Nejdříve jsem se bránila jaký je to nesmysl,začala jsem to hodně řešit.Vztekala se a nadávala.Nadávala na švagrovou jak mě pomluvila.Manžel od té doby zpozorněl,začal mě hlídat více sledovat,vyčítat atd.
Proboha, co je to za komplot? Švagrová, manželův kamarád, manžel.. nějak se v tom ztrácím?
Nakonec to všechno "kamarád" řekl manželovi? A oni dva i potom zůstali kamarády?
Vykašlete se na to, nechte to plavat, nepronásledujte ho a vzpamatujte se, abyste se na sebe mohla podívat do zrcadla.
..s Vaší dospělou dcerou.. chápu to dobře, že je věkově spíš k dceři?
Začal k nám chodit,proto že myslím že chtěl chodit s moji dospělou dcerou.Ona,ale milovala jiného chlapce.Jednou šli na návštěvu k moji švagrové.Moje švagrová před moji dcerou řekla o mě že jsem se do něho zamilovala.Moje dcera mi to řekla co o mě švagrová říkala.Tehdy jsem se staršně urazila,přece chodil s moji dcerou ! Ne se mnou.Manžel od té doby zpozorněl začal mě sledovat a více hlídat.Chápala jsem to z jeho strany jako velkou nedůvěr vůčí mě,že mě vlastně nevěří.Tak jsem to celé začala řešit s ním a né s manželem.Nakonec jsem si přiznala,že mají pravdu,protože takové keci bych nikdy nezačala řešit s nesprávným člověkem,trpěla jsem tím že se mě nezastal nikdo.Přiznala jsem si,že mají pravdu,ale bylo to nespracované téma i pro mě,že jsem se opravdu zamilovala do někoho jiného !Byla to moje 13.komnata úplně nezpracovaná !Bylo mě krajně nepříjemné,aby se do mě všchni tak pustili.pro mě bylo těžké přijmout fakt že mají vlastně pravdu !
Angeliko, je Vám snad pět let? Co kdybyste se začala chovat jako dospělá? Vaše švagrová by nemohla nic "vyzvonit", kdybyste si všechno nechala sama pro sebe.
Za svou situaci si můžete pouze Vy sama, nikomu jinému nemáte co vyčítat.
Švagrové jsem opravdu se nesvěřovala,že bych mohla zrovna něco k němu cítít.Ale je pravda,že jí jsem se svěřovala,ale úplně s jiným problémem,né zrovna s tímto.Takže je pravda,že jsem byla zvyklá se jí svěřovat a doplatila jsem na to.
On trval na schůzkách o samotě,napsal mě to do sms.U manžela mě ponížil s tím jaká já jsem a co všechno jsem mu psala...
Takže švagrová za to nemůže. Nehledejte viníka v druhých a buďte ráda, že to takto dopadlo. Vy stojíte o přátelství které by stejně asi nefungovalo a nepřineslo vašemu manželství nic dobrého. Manžel by Vás podezíral dál a kdoví jak byste zvládla Vy sama své city k tomu druhému, když byste se stýkali jako přátelé! Buďte ráda, že ten dotyčný to vyřešil za vás za oba dva! Vy opravdu tolik stojíte o přátelství někoho kdo Vás ponížil a udělal Vám zle u manžela? Ten dotyčný evidentně nestojí o to stýkat se s vámi, tak to tak nechte a smiřte se s tím.
Dobrý den, poznal Vás (možná prokoukl), má novou přítelkyní a nemá zájem - to je celé.
Ovšem, ten FCB je hodně mrzutý, že? Jo, FCB je "přátelský" fenomén. Zdravím!
Já začínám mít dojem, jestli Vás netrápí svědomí a nechcete si ho "vyžehlit" alespoň tím přátelstvím.
On chtěl vztah, Vy jste to odmítla, ale kdyby chtěl při svém novém vztahu kamarádit, tak by se Vám asi ulevilo. Jenže, on nechce ani kamarádit, tak se s tím musíte vyrovnat. A na tom FCB ho nepronásledujte.
Vzhledem k tomu, jak jste popsala situaci, je ten titulek trochu mimo.
To, co prožíváte, je naprostá klasika a opravdu vím o čem mluvím. S manželem vám to tak úplně nefungovalo, tak jste si našla někoho jinýho. Potud je všechno v pořádku. V momentě, kdy jste couvnula, jste to pokazila. On chtěl víc, ale vy jste ho odmítla, tak si našel jinou. A o to víc ho vy teď chcete. Nejde vám o žádný kamarádství. Chcete ho stejným způsobem, jako před tím couvnutím, a tou aktivitou na Fb to jen potvrzujete. Aspoň tohle byste si mohla přiznat.
Bohužel situace je taková, že on už o vás nemá zájem, protože s touhle ženou má, co od vás chtěl, ale vy jste mu to nedala. Kašlete na to a nedivte se mu. Rozveďte se a najděte si někoho, s kým budete šťastná a spokojená.
Vím, že se mnou spousta lidí nebude souhlasit, ale pokud si najdete někoho jinýho, tak vám asi v současném vztahu něco zásadního chybí. Bohužel si to lidi často nechtěj přiznat a pak několik let lepí vztahy, u kterých bylo během pár měsíců jasný, že se stejně rozpadnou. Jsou případy, kdy to VÝJDE a partneři spolu "zůstanou," ale to jsou výjímky. "Výjde" záměrně zdůrazňuju, protože to, že spolu zůstanou, neznamená, že jsou spolu šťastní a spokojení.
Děkuji všem za odpovědi,dostala jsem odvahu tady napsat.Slyšet názory ostatních lidí mě velmi pomáhá,abych to nechala být.Znám ho už hodně let,dříve chodil za manželem pracovně,Tehdy mě vadil a skoro vůbec jsem se s ním nebavila.Těšila jsem se až konečně odejde.Sama sebe nechápu,proč mi na tom přátelství tak záleží.Možná proto,že nám kolikrát v minulosti někdy s něčím pomohl.Mě mrzí,že jsem se vůbec kdy do něho zamilovala.
Možná nosí jméno Angelika smůlu. Už před pěti lety se tady jedna Angelika svěřovala, jak se plácá mezi dvěma muži - manželem a jeho kamarádem.
Tamta byla mladá, vy máte dospělou dceru. Ale s těmi chlapy máte problém obě dvě. Nebo se ve složitých vztazích pokročilo a teď píšete zase vy?
Jinou radu než ty dosavadní nečekejte. Dejte tomu člověku pokoj.
Jestli vám poradna pomáhá orientovat se sama v sobě, pište, ptejte se. Ale pokud se problém vleče už pátým rokem, možná by to chtělo odbornější pomoc.
To co jste mě poslala ten příběh to jsem nepsala já,ale přečetla jsem si to.Jo máte všichni pravdu teď se mu raději vyhnu na sto honů ! A dám mu navždy pokoj.
Samozřejmě,ale děkuji všem ještě jednou za odpovědi.Byli psané úpřímně a od plic,pomohli jste mě se nad sebou zamyslet.
Nezlobte se,ale chováte se jako ,,nevyzrálá puberťačka,,která dostane kopačky od chlapa a pořád a pořád dolézá. Ženská,vzpamatujte se! Má jinou,žije s ní,vy jste vdaná,manžel vás naštěstí ,,nevykopl,, z baráku,buďte ráda za to,co máte !
Z jakého důvodu odmítá přátelský/kamarádský vztah? Ze stejného, z jakého byste odmítla Vy přátelství či kamarádství muže, který Vás odmítl, a který Vás začal pronásledovat v okamžiku, kdy jste našla nový vztah.
Co máte dělat? Vzpamatovat se!
Takže,kdyby přistoupil na přátelství v rámci slušnosti je to špatně? Třeba s mojim manželem zajdeme k nim na přátelský pokec.Byla bych šťastná,kdyby s tím souhlasil.
Zdá se, že mi nerozumíte: Je špatně ho pronásledovat. Podle mne Vám nejde o přátelství, kamarádství, podle mne ani nechcete nic žehlit. Vadí Vám, že má partnerku, s níž je spokojený, a snažíte se mu to narušit, ne-li zničit. Nemontujte se mu do života a přejte mu štěstí s jeho novou partnerkou!
Ivz., tak si myslím, že jste až příliž diplomatická, klobouk dolů. Zhrzená minulost je: "šmejd samostatný".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.