Prosím o pomoc při hledání solidní nebankovní společnosti, která chce pomoc od dluhů a ne z lidí ještě víc vytřískat. Mám dobrý plat, důchod, ale stejně mi to nestačí na zbavení se dluhů a banky jsou neúprosné, tam pracují stroje a ne lidi, kteří by posoudili jednotlivě situaci a pomohli. Předem děkuji. Marta
No, nechci být kverulant, ale už spojení solidní nebankovní společnost je utopie. Pokud jsi teď v problémech, po nějakým nebankovním úvěru jsi na dlažbě.
Dík za, "normalni" odpověď. Vím, že nebankovní. půjčky jsou to poslední, co by člověk měl realizovat, ale je to více méně nutnost, když mi to můj případ nedovolí řešit jinak. Máte li nějaké řešení, co by pomohlo, předem děkuji. Potřebuji zprovodit ze světa čtyřistaosmdesát tisíc. M.
Měla byste se obrátit sem financnitisen.cz/... tady Vám bezplatně poradí s řešením Vaší finanční situace. Klikněte nahoře na liště na "kontakty"a podívejte se, která je nejblíž Vašemu bydlišti.
480.000 (kolik byste mohla měsíčně splácet?) → já bych uvažovala o odlužení. Pokud se tady zaregistrujete, můžete napsat do vnitřní pošty uživatelce @Sebod, která lidem v podobné situaci pomáhá a má dost zkušeností.
Zaregistrujte se. Napište mi do sz kontakt na Vás - nejlépe telefon. Volám lidem zpět sama, někdy máme i dvouhodinové hovory, tak ať Vás volání nic nestojí.Řešení se určitě najde.
rokytka*
Díky, za registrují se. R.
rokytka*
Nejde se mi zaregistrovat, píšou mi - e-mail není v pořádku, ale určitě je, tak nevím, kde je problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.