Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod eura z Čech na český účet

Od: mumla odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, mam otázku . Na sbazaru se my ozval nějaký angličan. Že by my dal 50 euro za kabát. On bydlí tady v čechách asi. Chtěl po mě jméno jméno banky a číslo účtu. Myslite že bych sním měla jednat? A pokud ano jak my evra dorazí na účet?
doplněno 19.10.16 15:59: Poslal my i adresu ale je to adresa nějaké komereční banky.
doplněno 19.10.16 16:01: Royal bank.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Klidně mu sděl číslo účtu a kód banky. A termín, do kdy má peníze poslat. Dokud nebudou peníze na účtu, tak mu rozhodně kabát neposílej. Je jeho problém, jak peníze pošle, třeba z Hodonína. Ty se rozhodně víc neangažuj.

mumla
hodnocení

Přikládám adresu.
Převod eura z Čech na český účet
stir*

Hodonin ma PSČ 69501, je to adresa komercni banky

kakamila
hodnocení

0x
Eura může směnit ve směnárně a pak Vám to může poslat třeba složenkou...hlavně se nenechte napálit...
mumla
hodnocení

Ta adresa se mi zdá také divná. Je to jakoby firemní adresa. Ale neni toho kdo my psal. Psal my chlap. A adresa je na nějakou pani v hodonině.
ctenar*

Eura ti může poslat na tvůj korunový účet. Tvoje banka provede přepočet podle jejich kurzu a připíše ti koruny na účet.

Až se ti peníze objeví na účtu, můžeš jednat dále.

Proč ti poslal jinou adresu nevím. Na co ti jako má ta adresa být?

Divné je, že pán je "Angličan" a neumí napsat slovo "bank" *sok*

Jestli i jinak komunikuje v lámané angličtině nebo "googlové" češtině, tak to je typický příznak nigerijských šmejdů.

Nic neposílej a neplať, dokud nemáš peníze na účtu a nevidíš je ve výpisu.

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím...!

"My...(se ozval) evra..."

To mi stačí.

Všechno je tam špatně.!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]