Nejste přihlášen/a.
Zdravim..potřebovala bych zhubnout...vyzkoušela jsem toho už spoustu, ale pořád bez odezvy...byla bych ráda, kdyby jste mi nějak poradili i třeba z vlastní zkušenosti...vážím 65kg a měřím 175..vím, že nejsem nijak zvlášť tlustá nebo tak, ale o to hůř se právě hubne...aspoň takových pět kilo by to chtělo...Díky všem za rady a nápady..jinak hezký den..
Málo jíst a cvičit,ale myslím,že při 175cm a 65kilech to vůbec nemáte zapotřebí-leda cvičit a zpevnit tělo...Přece nechcete být jak ty hubené modelky,vždyť jsou jak kostlivci...Buďte ráda,že jste zdravá,a nekažte si zdraví nějakýma dietama...Jinak mrkněte na stránky -omlazení,tam to puberťačky probírají stále-mě z toho stávají vlasy hrůzou...
Ahoj,co blázníš?65kg na 175cm to je paráda ale jinak pořádně si zasportovat (spotit se) to taky není k zahození.Drž se a nepřeháněj to s tim hubnutim!
pokud mate nekdo zajem zmenit svuj zivot jak ve vzhledu,zdravi,sebevedomi a spoustu dalsim...dejte mi vedet na profil nebo navstivte stranky snidejzdrave.cz/...>www.snidejzdrave.cz/ovo88...www.zmensvujzivot.estranky.cz...www.hubnete.cz/ovo88...pomuzu lidem,kteri prozivaji to co ja...
Opravdu si myslím, že to nemáte zapotřebí, ale nejúčinnější ze srovnávání diet a jejich účinků byla dieta s nízkým podílem sacharidů a tuků a vyšším podílem bílkovin, princip té diety je zde dietni-denik.estranky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.