Nejste přihlášen/a.
Zdravím, majitel pronajímá budovu a její prostory různým na sobě nezávislým firmám. Součástí jsou i společné prostory wc a kuchyňka, využívané všemi zaměstnanci. Kromě toaletního papíru chybí mýdlo na ruce, v kuchyňce jar, hadr, ubrousky...je to tak v pořádku? Nebo si mám hyg. potřeby nosit z domu? Nemám s tím zkušenost, děkuji
Dobrý den, majitel pronajímá komerční nemovitost, ale neposkytuje žádné služby - není to hotel, penzion ani ubytovna. Takže, buď se dohodnou firmy nebo si budete nosit vlastní, resp.
zeptáte se kolegů, jak to dělají oni. Zdravím!
Jestli jsem Vás pobavil, tak je to fajn, ale nebylo to plánované - nevím čím. Ovšem, určitě bych Vás pobavil, kdybych Vás odkázal na odbory, aby to bylo tam s majitelem firmy projednáno a aby to zajistil on .
Rozumím. Já jsem to nemyslel ironicky, ale pouze technicky.
Zdravím.
Majitel pronajímá pouze prostory.Tudíž není povinen kupovat hygienické potřeby vámi zmiňované.
Musíte si je koupit sami.
Narozdil od ostatnich my ve spolecnych prostorach kancelarske budovy, kterezto jsme majiteli, vyse zminene poskytujeme. Je to zahrnute v cene najmu a o doplnovani se stara pani, co ma na starosti uklid spolecnych prostor.
Tezko si umim predstavit, ze na spolecne zachody bude davat hajzlpapir a mydlo jeden z najemcu a ostatni jej budou pouzivat, nebo ze si jejich zamestnanci budou nosit papir svuj ( nebo, ze by se mezi sebou domluvili, zavedli sluzby a kazdy tyden se stridali v tom, kdo co donese? ).
Jedine, co muzete udelat, je jit za svym zamestnavatelem. Ten pak toto muze resit s majitelem / spravcem budovy. At uz uspesne nebo neuspesne. Po neuspechu pak muzete zadat hygienicke potreby po svem zamestnavateli. Opet zrejme uspesne nebo neuspesne.
Jako pronajímatek kanceláří v objektu, nedávám nájemníkům nic, co píšete. Nemám taky důvod a nejsem charita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.