Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co baví děvčata (12 let)

Od: zz odpovědí: 3 změna:

Zdravím a předem děkuji za vaše tipy. Čím zaujmout 12-letou vnučku? Žijí v zahraničí, vídáme se jen na pár dnů o prázdninách...Posílám občas vnoučatům aspoň české časopisy - Sluníčko, Pusík, Mateřídouška, Časostroj, Princezna, Barbie, ABC...( 2 děti jsou mladší mladší) - ale co vybrat pro slečnu? A taky jaká témata do dopisu - - poradíte, zkušené babičky? :) Co dneska vůbec mezi mládeží "frčí"?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Jste-li s vnoučaty v kontaktu, zeptejte se přímo jich. Ani v tomto věku bych nehledala "univerzální" témata, ale vycházela bych z toho, co baví je i mne.

Já jsem měla moc ráda babiččino vyprávění z období jejího dětství a dospívání. Spoustu věcí z našeho mládí neznají naše děti, natož vnuci.

Ale každé dítě je jiné, některé děti mají rády hudbu, jiné rády čtou, další se věnují sportu, ...

Dvanáctileté vnučce bych místo "Barbie" nebo "Bravíčka" (mně tyhle typy časopisu přijdou hrozné) radši poslala nějakou knihu.

balzerka
hodnocení

2x

Záleží na jejích zájmech, koníčcích. Já bych u své 12 leté vnučky uspěla s nějakou sportovní potřebou.Od balonu po raketu. A jestli si má v cizině udržet češtinu, tak nějakou dobrou knížku nebo společenskou hru v češtině.

andri*
hodnocení

0x
Jak se kdysi sbirali kartičky hokejistu tak dnes se zase vymenuji karticky pokémonu.Jestli vnucka vlastni chytrej telefon a chodi na lov pokemonu bude moc rada za karticky nebo tematicky cadopisy o mobilnich hrach.
Oni ty 12tilety jsou do všeho hrr,jednou ponici,moda,země,veda a technika.Proste vsechno a nic.
Jestli rada čte tak ji potěšíte nejakou dobrou knizkou.
Ze zkušenosti vim ze frčí pocitace,YouTube a youtubeři ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]