Nejste přihlášen/a.
Zdravím a předem děkuji za vaše tipy. Čím zaujmout 12-letou vnučku? Žijí v zahraničí, vídáme se jen na pár dnů o prázdninách...Posílám občas vnoučatům aspoň české časopisy - Sluníčko, Pusík, Mateřídouška, Časostroj, Princezna, Barbie, ABC...( 2 děti jsou mladší mladší) - ale co vybrat pro slečnu? A taky jaká témata do dopisu - - poradíte, zkušené babičky? Co dneska vůbec mezi mládeží "frčí"?
Jste-li s vnoučaty v kontaktu, zeptejte se přímo jich. Ani v tomto věku bych nehledala "univerzální" témata, ale vycházela bych z toho, co baví je i mne.
Já jsem měla moc ráda babiččino vyprávění z období jejího dětství a dospívání. Spoustu věcí z našeho mládí neznají naše děti, natož vnuci.
Ale každé dítě je jiné, některé děti mají rády hudbu, jiné rády čtou, další se věnují sportu, ...
Dvanáctileté vnučce bych místo "Barbie" nebo "Bravíčka" (mně tyhle typy časopisu přijdou hrozné) radši poslala nějakou knihu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.