Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ano, nastřelovací náušnice mají puzetu pro lehčí manipulaci. Osobně jsem je měnila cca za týden po nastřelení, hůře se mi to hojí, někdo ale mění už druhý nebo třetí den. Místo je dobré několikrát denně čistit buď čistým lihem, nebo kupříkladu slivovicí atd, a náušnicí občas otočit, aby si dírka v uchu "zvykala".
Za pár dní po nastřelení náušnici na chvilku vyjmout a pokud neměním za jinou, desinfikuji i ji samotnou.
Nastřelovací náušnici si můžeš vybrat, není jen jeden typ. Jsou hladké, s kamínkem, bez kamínku, v různých tvarech...
Mám v levém uchu nastřelenou jednoduchou nerezovou náušnici už 17 let. Nijak zvlášť se o ní, ani o ucho nestarám. Občas jí protočím. Vyndavám jí pouze v případě, že mám nepříjemný pocit a pouhé protočení nepomáhá. Lalůček pak promnu, náušnici očistím a zastrčím zpátky.
Moje náušnice má 2,5 mm v průměru, ale určitě jich je na výběr mnohem víc. Při tělocviku Vám určitě vadit nebude, jestli by nevadila na praxi neumím posoudit. Záleží na tom, co děláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.