Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jsou nastřelovací naušnice?

Od: bartas* odpovědí: 5 změna:
Zdravím. Jaké jsou nastřelovací naušnice? S puzetou? Po jak dlouhé době jste vyměňovali nastřelené naušnice za jiné? Jak se mám starat o nastřelené ucho i naušnici? Díky moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, ano, nastřelovací náušnice mají puzetu pro lehčí manipulaci. Osobně jsem je měnila cca za týden po nastřelení, hůře se mi to hojí, někdo ale mění už druhý nebo třetí den. Místo je dobré několikrát denně čistit buď čistým lihem, nebo kupříkladu slivovicí atd, a náušnicí občas otočit, aby si dírka v uchu "zvykala".

Za pár dní po nastřelení náušnici na chvilku vyjmout a pokud neměním za jinou, desinfikuji i ji samotnou.

doplněno 18.10.16 11:07:

Nastřelovací náušnici si můžeš vybrat, není jen jeden typ. Jsou hladké, s kamínkem, bez kamínku, v různých tvarech...

bartas*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď. Ještě dotaz: jak je velká nastřelená naušnice? Mám strach, abych si ji po nastřelení nemusel sundat kvůli tělocviku nebo praxi. Děkuji.
doplněno 18.10.16 20:27: Díky moc. Ještě dotaz: nevíte jestli by mi jí nastřelila moje doktorka, která nastřeluje naušnice malým dětem? Nebo ta nastřelovačka je pro dospělé jiná? Díky.

hodnocení

0x

Mám v levém uchu nastřelenou jednoduchou nerezovou náušnici už 17 let. Nijak zvlášť se o ní, ani o ucho nestarám. Občas jí protočím. Vyndavám jí pouze v případě, že mám nepříjemný pocit a pouhé protočení nepomáhá. Lalůček pak promnu, náušnici očistím a zastrčím zpátky.

doplněno 17.10.16 20:03:

Moje náušnice má 2,5 mm v průměru, ale určitě jich je na výběr mnohem víc. Při tělocviku Vám určitě vadit nebude, jestli by nevadila na praxi neumím posoudit. Záleží na tom, co děláte.

Jaké jsou nastřelovací naušnice?
bartas*
hodnocení

Díky za odpověď. :)
bartas*
hodnocení

Díky moc. Jsem automechanik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]