Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem já ta špatná?

Od: lovewomenka odpovědí: 15 změna:

Zdravím, nebudu to natahovat. Zkrátka s přítelem jsme ani ne dva roky. Po dvou měsících jsme se k sobě nastěhovali (zastávám názor, neztrácet čas) a zhruba necelém roce jsem mu byla nevěrná. Bylo to jen jednou a proč? Protože co jsme se k sobě nastěhovali byly důležitější hry na telefonu než já a sex jsme spolu měli zhruba asi třikrát možná. Příteli je skoro čtyřicet, mě o polovinu méně. Přítel na vše přišel a já se přiznala. Řekli jsme si, že za vším uděláme tlustou čáru a začneme znovu. Ovšem při každé hádce to mám na talíři, když jdeme s mými kolegy na setkání, žárlí na každého a vyvrcholí to žemě pošle no nebudu říkat kam. Sex opět spolu nemáme, ale já jsem věrná. Můžu opravdu za vše já? Předem díky za slušné odpovědi

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Také zdravím. Do Vašeho soužití a vztahu nikdo z nás nevidí. Ten věkový rozdíl je jistě znát. Vy jste byla nevěrná a stavíte to tak, že si to Váš partner vlastně zasloužil. Ale na vztahu musí pracovat vždy obě strany, pokud spolu chtějí tvořit pár. Takže Vy jste byla nevěrná proto, že jste nebyla spokojená ve vztahu? Pak jste si vybrala nevhodného partnera. A on si vybral zřejmě nevhodnou partnerku...

hodnocení

3x

Ano, můžete za to vy.

Hlavně ten Váš názor "neztrácet čas". Než se k někomu nastěhujete, měla byste dotyčného velmi dobře znát. Pak by se Vám nemohlo stát, že Vás něčím zásadním překvapí. A pokud jste teda dodatečně zjistila něco, co Vám vadí, měla jste se s ním rozejít. Řešit to nevěrou z trucu je na úrovni 15 leté puberťačky. A že to bylo pro jeho zálibu ve hrách je jen Vaše výmluva (i když tomu možná sama věříte). Kdyby nehrál hry, našla byste si jiný důvod. Vy se divíte, že žárlí? Je logicky nedůvěřivý, protože zjistil, že se Vám nedá věřit a je jen otázka času, kdy to uděláte znovu. Já se mu nedivím, osobně bych Vás kamsi poslal nejen slovně, ale skutečně. Čekat celý zbytek života, kdy mi partnerka zahne, je o nervy.

hodnocení

1x

Problém bude už asi v tom, že jste se dala dohromady s o polovinu starším partnerem, kterého už sex tolik neláká, jako ve dvaceti. K tomu nemusí být ani nijak moc sex. založený, věk, pokles hormonů, asi Vám to v této sféře ladit nebude a bude se to spíš ještě zhoršovat. Nebudu soudit Vaši nevěru, někdy se to může stát i naprosto vyjímečně, ale ne všichni partneři si uvědomí, že neustálým vyčítáním, o druhého časem mohou přijít, protože jako trvalý viník, se žít šťastně prostě nedá. Vztah se slepit dá, ale jen bez výčitek po té tlusté čáře. Spíš, než mu zahnout, jste se měla pokusit ho přimět, aby se věnoval víc Vám, než telefonu. Pak i ten nedostatek sexu by se dal spíš vydržet, nebo by k němu mohlo dojít častěji. Ale chybama se člověk učí a je třeba, abyste si z toho vzali ponaučení oba, zhodnotili, jestli i přes tyto nesrovnalosti v sexu, potažmo i ve vztahu, spolu chcete zůstat. Pokud ano, tak si vysvětlit, co jeden od druhého očekáváte a najít kompromis. Výčitky už za čáru nepatří.

hodnocení

1x

Není to dobrá volba. Pána máte pomalu tak starého, jako tatínka. Už je prostě vybouřený, vyjančený, sex nepotřebuje. Snad Vás má jen jako mladou kočičku, se kterou by se mohl chlubit ve společnosti, že on, takový pardál má doma mladé "maso".

Proč si nenajdete někoho k sobě vhodnějšího? Neumíte, nechcete, nebo vhodní nápadníci v okolí nejsou?;)

Ono i to sestěhování po 2 měsících bylo nedomyšlené. Proč spolu lidé dříve chodili? Aby se poznali. Randili, povídali si, poznávali se. Vy se hned sestěhujete, aniž byste se dost znali. Jak můžete někoho poznat za 60 dní? To mi vysvětlete. A to, že, jak říkáte, "nechcete ztrácet čas", to je spíš na škodu. Až tohle sestěhování uděláte 5 x - 6 x, už o Vás následně nikdo nebude mít zájem.

Proto to dopadlo, jak to dopadlo. Neodsuzuji Vás za nevěru, mít doma takového exota bez zájmu, kdo ví, co bych udělala já. Ale věřte, že ho to hodně urazilo a dotklo se ho to. A budete to mít na talíři tak dlouho, dokud s ním budete.

Sex stejně nemáte, navíc Vás posílá do, no do pryč. Odstěhujte se od něj, případně odstěhujte jeho, podle toho, čí je byt, ve kterém jste. A bude to vyřešeno. Prostě se k sobě nehodíte, je mezi Vámi velký věkový rozdíl, není mezi vámi žádná jiskra, on Vám vyčítá poklesek, Vy nejste spokojená. Co dále s takovým vztahem? Na co ho prodlužovat?

Najděte si muže sobě rovného věkem, ale nestěhujte si ho hned domů. Poznávání se, to je pro budoucí vztah důležité. A i on si najde také nějakou zralou paní věkem k sobě. A hotovo.

Teď se na mě muži asi rozzlobí, ale není to z mé hlavy: jedna známá, ženská "od huby" pokaždé říkala:

Přece si kvůli jedné malé jitrničce nebudu domů stěhovat hned celé prase! *smich**ua*

Bylo to drsné, smály jsme se jí, ale měla svým způsobem pravdu. Setkávat se, poznávat se a ne hned spolu žít ve společné domácnosti. Jaga.

eulalie*
hodnocení

1x

Promiňte, ale proč chcete trávit čas s tak starým mužem? Nechápu. Jemu je nyní čtyřicet, ale za pár let mu bude padesát, šedesát a co pak? Myslíte si, že se jeho sexuální choutky změní k lepšímu? Své mladé roky prožijete po boku někoho, pro koho jste asi nejspíš dobrou opečovávatelkou a uklízečkou v domácnosti. Ani se nedivím, že jste mu zahnula, takový muž si o to vyloženě kolegoval. Podle mého nejlepší řešení by bylo se rozejít. On vám už nevěří, vy ho máte také plné zuby. Děti ani majetek vás asi nepojít, tak stačí sbalit těch pár svých věcí a začít nový život. A ne se takto stresovat - a ten stres a nedůvěra je na obou stranách.

ghgf
hodnocení

0x
No a co s ctyricatnikem, co jen cumi do mobilu a ani sex s vámi nemá? To si vas pořídil jako bezplatnou uklizecku a kuchařku nebo jako co?

hodnocení

0x
Slepovany vztah nikdy nebude jak predtim.
Nejste snim stastna.
Problem je u partnera, proste je starsi a sex ho uz tak nelaka jak vas. Najdete si mladsiho plneho sily a chute.

hodnocení

0x

Jděte od sebe, nemá to cenu.

hodnocení

0x

Najděte si jiného partnera, tohle dobré nikdy nebude. Nohy mohou uklouznout každému, ale málokdo je schopen se přes to přenést.

Bez chlapa se dá, bez sexu ne, nestěhujte si ho hned k sobě, však "kalhoty přes židli" je také varianta?

fik
hodnocení

0x

Připojím se k radě ostatních,zkrátka jsi si našla moc starého muže. Tobě je tipuji 20,jsi plná energie,potřebuješ sex častěji než párkrát do roka. Možná jsi to myslela dobře,že starší chlap bude rozumnější,ale rozdíl 20 let už je příliš. Kdyby vám to klapalo tak ne,ale vám to evidentně neklape. Pro něj jsi evidentně věc prestiže,že si našel mladou holku. On je pro tebe už celkem páprda kterej hraje víc na mobilu než by se ti věnoval.

Radil bych vám si v klidu sednout a říct si co od toho očekáváte,pokud to bude nesplnitelný tak bych to dál nelepil

danys*
hodnocení

0x
Nevím co řešite. Na druhou stranu problémy se maji řešit a vy jste je řešili špatně, tak vas vztah už nemá cenu. Rozhodnohama se problémy neřeší ;)
doplněno 08.11.16 12:27:

Každopádně mám pocit, že je dotaz vystřižený z kultovního plátku Bravo, popř. BravoGirl *smich*

hodnocení

0x
Nemá cenu řešit, kdo je ten špatný a čí je to vina. Vám tento vztah nevyhovuje a je jen otázka času, kdy půjdete jinam znova. Být vámi, tak se rozejdu, tenhle vztah nemá cenu. Najděte si někoho, s kým budete spokojena po těch pro vás důležitých stránkách, ideálně ve vašem věku. Je vám 20, máte život před sebou, tak ho neztrácejte někde zbytečně...

balzerka
hodnocení

0x

Tohle asi nemá smysl. Vlastně jste se neznali, když jste začali spolu bydlet. Pojí Vás vůbec něco? Jaké jsou vaše společné plány do budoucna?

alin
hodnocení

0x

ptáte se, jsem ta špatná? zeptala bych se jsem já ta naivní? myslím, že jo. Nikdy nepochopím, proč po dvou měsících jste sestěhovala ke staršímu muži, který není mladý, má už své zvyklosti, zaběhnutý režim, který by mohl být Vaším otcem. To jste neměla kam jít? Nebo potřeboval opatrovnici? Nebo Vás lákaly jeho peníze? Nikdy to nepochopím

korray
hodnocení

0x

Zapomeňte na vytáčky typu, že přítel hraje počítačové hry a nalejte si čistého vína. Chtěla jste víc sexu, přítel je nějaký chladnější a Vy jste sex dostala jinde. Ve Vašem dotazu chybí trochu objasnění, jak je možné, že za tak dlouhou dobu byl sex jen 3x...to je opravdu mála a ačkoliv nevěra je neomluvitelná, Váš přítel jí šel naproti. Tak jako u většiny podobných otázek i tady spatřuji problém v deficitu komunikace. Naučte se spolu komunikovat., ale upřímně. Líbí se mi Váš názor s neztrácením času. Znám pary, kteří spolu chodí za ručičky celá léta a týden společného bydlení je naprostou deziluzí a ztrátou mnoha let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]