Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde hledat brigády

Od: alegor58* odpovědí: 6 změna:

Dobrý Dem můžete mi poradit kde mám na jakých strankách hledat brigády? Děkuji nashledanou nenašla by se někde pro mě brigáda? mám 15 let.. Děkuji nashle

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na práci je hodně stránek,ale je to čím dál větší problém.Většinou chcou až od 18 let,nebo alespoň od 16.Tady je pár stránek-iprace...jobs...MPSV...spravnykrok...pilnavcela...joblist...aprofes...indexplus...jobatlas...adeco...start...prace.seznam...

je jich hodně zkus to...záleží odkud jsi,třeba v Praze nějaké hlídání dítětě,nebo úklid,či roznášení letáků...Hodně štěstí.*palec*

hodnocení

0x

Je třeba chodit do firem, kde by jste chtěla brigádničit. Projděte okolí a ptejte se.

amlim*
hodnocení

0x

Tyhle stránky jsou na to ,že se dobře naučíš psát životopisy. Budeš Jen ztrácet ča.Nejprve se ptej u svých známých jejich rodičů a potom jdi do terénu,kdo hledá-najde.*hej*

hodnocení

0x

zrovna scháním brigádníka v Pardubicích. 50-55Kč čistého na dlaň.

kapitalista-vykořisťovatel, taková almužna,apropo sháním

zkuste, prosím Váší odpověď rozebrat, abych pochopil zdali mě chválíte, nebo nadáváte. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]