Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Totiž absolvoval jsem výuční list na automechanika 3 roky studia,ale bohužel auta mi nebaví a nemám zkušenosti s autama.
Práce mi nejvíc zajímala např. prodejce elektroniky v Electroworldu a nebo vyřizování reklamaci.
Ale nevím,jestli by se dalo jako obor automechanik s výučním listem,tak aby mě tam vzali.
Mám tady dokonce odkaz,že mají tam volné pracovní místo electroworld.jobs.cz/...
Děkuji
S pozdravem Tomáš .
Tak šup šup a hned napsat! "líná huba holé neštěstí" Vždyť ty požadavky splňujete.
Když to nezkusíte, nebudete vědět? A vždycky je něco poprvé. Důležité je, že by Vás práce bavila, vše ostatní se naučíte, většina takhle začíná. Držím palce, ať to vyjde!
Děkuji totiž,nikdy jsem nešel do práce a nevím,jak se postupem budou dále probíhat,ale už jsem chodil na brigádu,ale ne přímo v Electroworldu,ale někde mimo
Aha,takže jakmile nastupuju do práce na poprvé,tak se od nich naučím a neznamená tím,že by ode mně museli očekávat,že něco musím umět jako ze školy obchodnictví atd ?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.