Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce, chtěl bych se zeptat, jestli můžu nějak ( jakkoli ) pomoct někomu, u koho jsem našel papír s tímhle textem:
Nic neumím. Nic jsem nedokázala. Jsem tlustá a hnusná. Hnusná jako h.o.v.n.o. Smrdím. Neumím už s nikým normálně mluvit. Nikdo by si o mně neopřel ani kolo. Už to nikdy nebude lepší. Reklamuju svůj život. A je mi to stejně prd platné.
Patří to osobě z mé širší rodiny. Ne, nešmíroval jsem, jenom jsem něco hledal. Poslali mě, že je to prý nejspíš u J. na stole. A tam to mezi věcmi bylo. Největší sranda je, že to psala mladá ženská, která je docela pohledná, inteligentní a dost toho dokázala. Jenom ji život v posledních letech nějak moc nešetřil. Mám z toho dojem, že nějak rezignovala, ale navenek bych nikdy neřekl, že takto uvažuje. Směje se, dělá si legraci i sama ze sebe, umí se uživit i čelit osudu. Tohle mě ale dostalo. Nic z toho totiž není pravda. Jestli si to ta osoba myslí, tak si pro změnu myslím já, že musí dost trpět. Ale nejsme si úplně blízcí, abych se jí mohl ptát a vlastně ani nevím, jestli to mám nějak řešit. Akorát z toho zkrátka nemám vůbec dobrý pocit. Těšil jsem se na víkend u příbuzných a teď ani moc nemůžu usnout.
Dobrý den, já bych na ten papír připsal: "Ano, o Tvém trápení vím a budu ho řešit až nastane ten správný čas. Vydrž a očekávej zlepšení - určitě se brzo dočkáš. S pozdravem Bůh." Papír bych tam zase zanechal a více (zatím) neřešil. Mohl to psát jen někdo v "depce" a zase se z toho dostane (na dopis na rozloučenou to nevypadá). Zdravím!
naufrago - já jsem chtěl napsat i verzi pro nevěřící, ale napadlo mě jen slovo Příroda. Ale tušil jsem, že je ještě jiný a lepší výraz - jen jsem si ho hned nevybavil .
Bene to je nádherné. Akorát jestli se tazatel k papíru zase někdy dostane... (nu a já osobně bych místo Bůh napsala Osud, ale to je už věc každého...
)
Ale nebyl byste daleko od pravdy. Pro ateistu je ekvivalentem Boha (Matka) příroda. Ta stvořila svět a řídí jej, trestá, když člověk nedodržuje její zákony.
Stalo se mi něco podobného. Osoba byla poměrně náladová a ulevovala si takto psaním a neměla žádné vážné a dokonce ani lehké psych. problémy, jak by se mohlo zdát. Osobně bych nic neřešil a nic nikom samozřejmě neříkal...ale určitě bych si dal větší pozor na její chování a tak vůbec vše, co s ní souvisí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.