Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když už máte takovou potřebu obdarovávat, tak snad jen koupit nějaké zákusky či dorty a po pracovní době (nebo o pauze) je podělte se slovy díků za jejich ochotu. Určitě každá z nich drží dietu, tak jim sladké přijde vhod . Zdravím!
P.S. Případně tam po sobě zanechte větší balení kávy - to zřejmě ocení všechny. Nekupujte "blbostě".
Ten nápad s kávou či zákusky je nejlepší, ale má to jeden háček. Nemohu vytáhnout krabici a podělit jen ty tři, když jich tam společně sedí asi víc. Jenže ty ostatní se paní nevěnovaly. Nemohu říct ani - Jano, Hano, Zdeno, pojďte se mnou do kuchyňky na zákusek a vy ostatní sušte - ústa.
Je to ošemetné. Proto bych asi koupila všem, kolik jich tam je? Pět? Šest? To nebude o moc dražší. Navíc se s nimi budete i v budoucnu pracovně stýkat a tak se stane, že Vám třeba zase s něčím poradí právě ta, která se nyní moc neangažovala.
Jinak - nelíbí se mi v kanceláři plno serepetiček - sošek, figurek, pitomůstek, váziček...to bych nekupovala.
Snad jen jeden nápad: včera jsem stála bez dechu v květinářství nad vyrovnanými africkými fialkami. Všechny v květu a sice dvoubarevné. Modro bílé, růžovo červené. A cena slušná - 35 Kč za kus. Ty bych jim koupila a mohly by si je klidně nechat v kanceláři na okně. Určitě by si na Vás vzpomněly, když by zalévaly. Jaga.
Děkuji. Nastupuji jako hlavní účetní, v kanceláři jsme byly pouze 4. Na pobočce je ca 400 lidí, vedle nás má kancelář už jen manažer celého provozu. Nejvíc jsem tedy opravdu pracovala pouze s těmi třemi kolegyňkami. Pak už jsou vedoucí úseků a pod nimi "řadoví" zaměstnanci. Nicméně i s nimi jem přišla do kontaktu, když jsem si procházela celý provoz a opravdu na mě byli vždy všichni milí, ať jsem zjišťovala pracovní věci nebo potřebovala vědět, kde je nejbližší WC Nad kytičkou jsem přemýšlela také, nemám ráda nevkusné "číčarády." Asi tedy koupím kytičku a krabici zákusků a chlebíčků, vezmu na poslední poradu, kde bude manager a vedoucí a co se nesní, nechám na jídelně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.