Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro kolegyně?

Od: nellka odpovědí: 7 změna:
Nastoupila jsem do nové práce, 3 měsíce se skolím na jiné pobočce. Nyní odcházím na tu svoji. Kolegyním z "kanclu" které se mi nejvíce věnovaly bych ráda koupila nějaký dárek. Nejsme žádné super kamarádky, ale tykáme si a vycházíme spolu. Budeme se stýkat i nadále pracovně, tedy žádná velká rozlučka a sentiment. Jen chci vyjádřit vděk za ochotu a přístup s jakým mě přijali. Ideálně něco, co si v kancelari nechají, nebudu tipovat nic osobního. Neměli byste tip? Jsou to 3 ženské ve věku 25 - 55. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, když už máte takovou potřebu obdarovávat, tak snad jen koupit nějaké zákusky či dorty a po pracovní době (nebo o pauze) je podělte se slovy díků za jejich ochotu. Určitě každá z nich drží dietu, tak jim sladké přijde vhod . Zdravím!

P.S. Případně tam po sobě zanechte větší balení kávy - to zřejmě ocení všechny. Nekupujte "blbostě".

lidus*
14.10.16 08:42

Přesně *palec*.

hodnocení

2x

Ten nápad s kávou či zákusky je nejlepší, ale má to jeden háček. Nemohu vytáhnout krabici a podělit jen ty tři, když jich tam společně sedí asi víc. Jenže ty ostatní se paní nevěnovaly. Nemohu říct ani - Jano, Hano, Zdeno, pojďte se mnou do kuchyňky na zákusek a vy ostatní sušte - ústa. ;)

Je to ošemetné. Proto bych asi koupila všem, kolik jich tam je? Pět? Šest? To nebude o moc dražší. Navíc se s nimi budete i v budoucnu pracovně stýkat a tak se stane, že Vám třeba zase s něčím poradí právě ta, která se nyní moc neangažovala.

Jinak - nelíbí se mi v kanceláři plno serepetiček - sošek, figurek, pitomůstek, váziček...to bych nekupovala.

Snad jen jeden nápad: včera jsem stála bez dechu v květinářství nad vyrovnanými africkými fialkami. Všechny v květu a sice dvoubarevné. Modro bílé, růžovo červené. A cena slušná - 35 Kč za kus. Ty bych jim koupila a mohly by si je klidně nechat v kanceláři na okně. Určitě by si na Vás vzpomněly, když by zalévaly. :) Jaga.

nellka

Děkuji. Nastupuji jako hlavní účetní, v kanceláři jsme byly pouze 4. Na pobočce je ca 400 lidí, vedle nás má kancelář už jen manažer celého provozu. Nejvíc jsem tedy opravdu pracovala pouze s těmi třemi kolegyňkami. Pak už jsou vedoucí úseků a pod nimi "řadoví" zaměstnanci. Nicméně i s nimi jem přišla do kontaktu, když jsem si procházela celý provoz a opravdu na mě byli vždy všichni milí, ať jsem zjišťovala pracovní věci nebo potřebovala vědět, kde je nejbližší WC :) Nad kytičkou jsem přemýšlela také, nemám ráda nevkusné "číčarády." Asi tedy koupím kytičku a krabici zákusků a chlebíčků, vezmu na poslední poradu, kde bude manager a vedoucí a co se nesní, nechám na jídelně.

hodnocení

1x

Ano, dortíky nebo chlebíčky, nebo oboje, to by se hodilo...:)

vnvc
hodnocení

1x
Upecte dort nebo buchtu. To u nás ještě nikoho neurazilo a každý si rád dá.
nellka

Děkuji všem i Vám. Péct neumím :( ale fakt bude nejlepší koupit nějaké zákusky, to se sní vždycky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]