Hezký večer všem poradil by mi někdo?.. Dnes jsme měli hodinu Tv. Hráli jsme basket už jen co jsem to slovo slyšela jsem začala mít obavy protože oproti mým spolužákům jsem skřítek ale k věci.. Jeden z mych spolužáků utíkal s míčem na koš a já mu ho chtěla vzít a dopadlo to tak, že me spolužák nabral ja odletěla a spadla silou na kyčel zvedla jsem se odešla jsem a celý den vše bez problémů ☺ Teď mě ale noha začala pobolivat a přijde mi studená ale jak nad tim moc přemýšlím a sleduju to nevím zda uz to nemám vsugerovany ☺ myslíte si, že bych s tím něco mohla mít? Nebo to jen bolí po nárazu a mám to ledovat? Nechci zbytečně k doktorovi když mi třeba ani nic není
Když tě to zčaíná až teď pobolívat, tak krom psychiky na tom bude mít podíl i ta modřina co ti tam vzniká. A do rána uvidíš. Vyspi se, a ráno uvidíš jak to bude. Podle mě prostě naraženina bude pár dní pobolívat, ale dostaneš se z toho sama. Hodně pomůže ledování.
dominikasa
Modřina tam bude krásná o tom žádná :D takovou nemám ani na Velikonoce :D dobře děkuji vám za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.