Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má tento klarinet boehm nebo německý systém

Od: prosba* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych se optat zda má tento klarinet boehm nebo neměcký systém?

muziker.cz/...

Dá se to poznat z obrázku?

Dále bych se chtěl zeptat proč v otvoru kam se dává prsteníček chybí stříbrný prstenec?

Děkuji a omluvte moji hudební neznalost.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, na tento nástroj nehraji, tak snad jen citace z textu pod obrázkem (patrně jste to tam přehlédl): "Bb klarinet určený pro začátečníky a mírně pokročilé klarinetisty s francouzským (Boehm) prstokladem." Zdravím!

doplněno 16.10.16 17:35:

prosba - jak jsem již psal, tak na tento nástroj nehraji. Takže jsem Vám odpovídal na první dotaz a ten druhý zodpoví snad někdo jiný. Případně se podívejte opět na ty stránky a je tam možnost zeptat se přímo v e-shopu, kde by to mohl odborník přes hudební nástroje vědět.

prosba*
hodnocení

Děkuji, asi jsem to přehlédl nebo to tam bylo dopsáno.

Mohl bych se zeptat proč na třetí klapce - tam kam se dává prteníček chybí ten,, stříbrný prstenec,,? Když jsem hrál v ZUŠ tak tam vždycky byl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]