Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Super holka

Od: karel1258 odpovědí: 10 změna:

Čau.Znám se s jednou super holkou.Je chytrá,pěkná,vtipná apod.No zkrátka bych jí nějak rád dal najevo,co k ní cítím.Udělal bych pro ní vše.Jenom je tu ten problém,nemá moc času a tím pádem se semnou moc nebaví.(Nevím o čem si sní psát a ona taky zjevně neví.)No zkrátka je někdo tak ochotný kdo by mi nějak pomohl? Předem Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Přestat se sní bavit a zapomenout na to.

Dobrý den, a Vy tomu věříte, že nemá čas? Nabídněte se, že jí pomůžete a ušetřený čas Vám může věnovat. Myslím si, že kdyby měla o Vás zájem, tak si ráda chvilku vyšetří. Navíc si nemáte co říci, tak by to byl vztah mlčenlivý? Každý jste asi jinde (v té zamilovanosti), tak to tak berte. Zdravím!

karel1258
hodnocení

No trochu ano.Protože chodí na velmi tězkou a důležitou školu.Jak jí pomoct? Ano dělala si na mě čas abychom si pokecali ale poslední dobou to tak není.Tak říct bychom si měli co ale napsat moc ne ... Témata mě moc nenapadají.No nebo už má nějakýho přítele a já o tom bohužel nevím ... Uvidíme do budoucna :) Děkuji za rady :)

balzerka
hodnocení

3x

Teď jí určitě neříkej, že ji miluješ. Ona k Tobě nemusí nic cítit, jen třeba kamarádské sympatie a tím se akorát shodíš. Vezmi to naopak, jak bys zareagoval, kdyby Ti vyznala lásku holka, která Tě nijak nepřitahuje i když je třeba kámoška. Takové se pak budeš vyhýbat. Tady nespěchej. Na lásku v takovém případě přes přátelství a s humorem. Občas jí pošli nějakou zajímavost nebo něco pro zasmání. Když se nechytí a nerozvine s Tebou komunikaci, tak nemá zájem.

karel1258
hodnocení

No ale právě když měla čas a chuť se semnou bavit tak mi řekla že se jí libím a nějaké lichotky ale ted už bohužel nic.Dobře dobře uvidíme jak se to vyvrbí ale i tak děkuji za rady :)

hodnocení

2x

Pozvat jí někam.

Pokud nemá moc času ani na to, aby s Vámi komunikovala, pak ho asi nebude mít ani na to, aby s Vámi někam zašla. Ale třeba jen nerada ztrácí čas psaním a sezením u pc...Pozvěte jí třeba na procházku. Buď projeví zájem nebo ne. Z očí do očí by vám šla třeba komunikace dobře. Ale to se nedozvíte, když to nezkusíte..

karel1258
hodnocení

Ono zajít ven je jednodušší než bez smyslu si psát na fb apod .. Ano třeba nerada takto ztráci čas.Ano z očí do očí by to bylo dobré ale jsem stidlivý ... Takže se bojím udělat takovýto krok.Ano budu to muset zkusit :). Děkuji za radu :)

radajz*
hodnocení

0x

Mít čas je otázkou priorit. Kdyby s tebou chtěla mít cokoliv společnýho, tak si čas najde. Tím spíš, že ten čas jednu dobu měla a najednou ne. Asi tohle slyšet nechceš, ale je to tak. Najdi si nějakou, která o tebe bude mít zájem, a se kterou si budeš mít co říct.

amos*

Karliku, jak tomu mame rozumnet - ona ti dala najevo sympatie a dockala se jake odezvy? Take jsi ji rekl neco podobneho, nebo jsi jen vedl reci na jine tema? Nemas odvahu ji oplatit vyznani a tady se ptas na radu co s tim mas delat?

karel1258
hodnocení

Odpověděl jsem něco podobného :) . Oplatil jsem.Ale zkrátka poslední dobou nemám témata co sní probrat a ona píše že nemá moc náladu ... Mohlo se stát že někdo z mých kamarádů jí řekl něco co se jí zkrtáka nelíbí ... Nevím jestli jí mám teď napsat nebo do nekonečna čekat zda napíše :) .

karel1258
hodnocení

No bohužel už to tak asi bude :( .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]