Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
asi před dvěma týdny mě začalo bolet na jednom místě, na straně na kraji pánve. Je to jen v jednom bodě, takže bych řekl že úpon či něco jiného fakt nevím bolí to když tu nohu mám při kroku vzadu. Hraju fotbal (divize) a potřebuji trénovat. Nevíte co by to mohlo být a co s tím dělat? Popř. jak nejrychleji uzdravit?
moc děkuju všem rádcům
Může se tam promítat i problém s kyčlí. Já bych spíš jak ortopedovi, zašla na odd. rehabilitace. Šla jsem tenkrát bez doporučení obvoďákem, ale to třeba už být musí, nevím. Mám zkušenost, že tam se člověku víc věnují a jdou na to víc s citem. Lékař na rehabce vás vyšetří a napíše vhodnou fyzioterapii, na kterou vám dají rozpis. Elektroléčbu, masáže,magnety, zábaly, individ.cvičení . Úpony chtějí klid a nenachladit. Většinou jde o zánět, tak vám léčení usnadní zdravý jídelníček - odkyselení. Někdy do těch míst vystřeluje i problém v bederní nebo křížové páteři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.