Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyléčit bolest svalu?

Od: homerjay odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

asi před dvěma týdny mě začalo bolet na jednom místě, na straně na kraji pánve. Je to jen v jednom bodě, takže bych řekl že úpon či něco jiného fakt nevím :( bolí to když tu nohu mám při kroku vzadu. Hraju fotbal (divize) a potřebuji trénovat. Nevíte co by to mohlo být a co s tím dělat? Popř. jak nejrychleji uzdravit?

moc děkuju všem rádcům

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Trénovat určitě ne. Zřejmě jste sval přetížil, nebo tam můžete mít i zánět? Určitě běžte na ortopedii, ať víte co to je.

Jinak 2 týdny je už docela dlouho...

balzerka
hodnocení

0x

Může se tam promítat i problém s kyčlí. Já bych spíš jak ortopedovi, zašla na odd. rehabilitace. Šla jsem tenkrát bez doporučení obvoďákem, ale to třeba už být musí, nevím. Mám zkušenost, že tam se člověku víc věnují a jdou na to víc s citem. Lékař na rehabce vás vyšetří a napíše vhodnou fyzioterapii, na kterou vám dají rozpis. Elektroléčbu, masáže,magnety, zábaly, individ.cvičení . Úpony chtějí klid a nenachladit. Většinou jde o zánět, tak vám léčení usnadní zdravý jídelníček - odkyselení. Někdy do těch míst vystřeluje i problém v bederní nebo křížové páteři.

migruska32
hodnocení

0x

Doporučuji užívat tekuté kalcium. Pomáhá to proti bolesti svalů, popř křečím. :) Dobrá věc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]