Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka ze školy - jak na ní?

Od: petr25 odpovědí: 5 změna:

Zdravím lidi, nedávno jsem ve škole potkal jednu slečnu. Mě je 18 a jí je také 18. Chodí o třídu výš. Našel jsem jí na fb a přidal si jí. Napsala mi jako první, tak sme si začali psát. Asi po dvou týdnech jsme se potkali náhodně u stojanu na kola, tak sem jí doprovodil kousek domů. Bylo to úžasný. Pak jsem jeli se školou na výlet a ona jela taky. Tam jsme se začali pořádně bavit. Dneska šla domů pěšky a zeptala se, jestli bych nešel s ní. Samozřejmě že sem šel. Je úplně úžasná, skoro mi přijde že sem se zamiloval. Ale je tu problém. Má kluka. Ale nedávno se zmínila, že je to její první a že nechce mít za život jen jednoho kluka. Myslíte že mi touhle zmínkou chtěla naznačit? Prý s ním není stejně zrovna dvakrát šťastní, ikdyž je s ním už dva roky. Myslíte že má cenu se o ní snažit? Že bych mohl mít šanci?

Předem děkuju všem :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
12.10.16 15:04
hodnocení

0x
ano

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta slečna má zřejmě ráda Vaší společnost, tak bych tam šanci viděl. Navíc Vám řekla (naznačila), že její chlapec je sice první, ale nebude pro ní jednička. Pokud se dostanete na pozici jedničky (svým chováním a vystupováním), tak bude šance proměněná. Zdravím!

doplněno 12.10.16 15:20:

V klidu pokračujte, nespěchejte a každé setkání si užívejte - když ji trochu pochválíte, tak bude ráda.

Důležité je, že ji asi nenudíte a je ráda ve Vaší přítomnosti. Třeba dojde k názoru, že jste lepší, než její současný chlapec (ovšem, třeba budete jen kamarádit).

petr25
hodnocení

ale přecijen je s tím klukem už dlouho. Myslíte, že tím, že mi řekla že nechce mít jednoho kluka za život chtěla nco naznačit?

co mám podle vás teď dělat?

hodnocení

0x

Neuhánět přehnaně, ale jak již zde zaznělo, šanci máte, takže ve svém zájmu pokračujte a uvidíte. :)

doplněno 12.10.16 15:14:

|Jestli vás ta dívka hodně zajímá, určitě i nadále projevujte svůj zájem o její osobu.

balzerka
hodnocení

0x

S prvním klukem celý život vydrží sotva zlomek známostí. Kdyby do něj byla zamilovaná, tak si s Tebou asi nepíše a nepřeje si, abys ji doprovázel. Máš šanci. Jen netlač na pilu. Úsměv, humor a pohodu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]