Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výplata příspěvku na bydlení pošt. poukázkou

Od: reta odpovědí: 3 změna:

Zažádali jsme o příspěvek na bydlení, přiznán byl už před 12 dny, ale poštovní poukázka pořád nikde. Paní na úřadě se dušovala, že už bychom ji měli obdržet.

Jak se tato poukázka doručuje? Dává se do schránky a nebo zůstává uložena na poště a člověk se o ní doví jen když si na tu poštu dojde?

Stalo se nám tak před rokem, že jsme si půjčovali od jedné z nebankovních společností a k našemu překvapení poukázka do schránky vůbec nedorazila, pak jsme zjistili, že leží už pár dní na poště.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poukázka chodí do schránky. Nevím, jestli je to nějak omezené částkou, ale normálně mi tak kdysi přišla i poukázka na částku přes 200 000.

Na druhou stranu, máte nějaký zásadní důvod k tomu, proč nemáte bankovní účet?

jabraka*
hodnocení

0x

Před časem jsem pobíral odměnu za smlouvu o dílo.Když peníze dlouho nešly,a z podniku mi řekli,že dvě částky už dávno poslali,reklamoval jsem to u pošty.Tam mi řekli,že peníze přijala sousedka.Jak mohli peníze předat někomu,kdo nebyl doručencem?

JABRAKA

hodnocení

0x

Když jste žádala, pak jste dokládala výdaje za 3.čtvrtletí. Až to centrála zpracuje, příjde vám nejdříve písemně částka, na kterou máte nárok a peníze příjdou v druhé polovině října. Ta úřednice za nic nemůže. Ta vaše data pošle na centrálu a teprve centrála po zpracování, dá pokyn bance.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]