Nejste přihlášen/a.
Děkuji.
1x
Ano, bránit se dá - právník, lékařské posudky,... Možná máte cukrovku, možná jste velmi nemocen a dané látky vylučuje tělo z důvodu té nemoci.
doplněno 07.11.16 18:28:
No já to beru obecně - takže pardon... pro mne je droga i alkohol - prostě pozitivní test na zakázanou látku... Omlouvám se za dezinformaci - on tazatel taky zapomněl, na jaké "drogy" mu tam přišli...
1x
Pokud jste žádné návykové látky nepožil a podrobil jste se odbornému vyšetření spočívajícímu v odběru biologického materiálu, tak nemůže výsledek vyjít pozitivní, proto ani není třeba to dál rozebírat. Pokud tomu bylo jinak, popírá to Vaše tvrzení o tom, že jste nepožil. Jinak jako účastník správního řízení máte právo nahlížet do spisu a podávat různé opravné prostředky dle správního řádu. To chce již trošku nastudovat, ale pokud jste byl čístý, je to zbytečné. Hodně štěstí.
doplněno 09.11.16 17:43:
Albatrosi bavíme se teoreticky. Protože prakticky pokud nic neměl, nemůže mít krev pozitivní. Vždy jsou ať již u správního, nebo u trestního řízení možné opravné prostředky. To, že by to v takovém případě prohrál na 98% a všechno to zaplatil je jasné, ale na to se tazatel neptal. Např. u tak známé sestry smrt také zafungovaly opravné prostředky, nahlížení do spisu a odborná vyjádření ... a jak to dopadlo ...
0x
Ano, s některými léky se opravdu řídit nesmí, ale toto by mělo být uvedeno na jejich příbalovém letáku! Dříve tam býval takový ten trojúhelník, nyní je potřeba dobře prostudovat příbalový leták!
Nejde o žádné dlouhodobé braní. Nevzal jste si v posledních dnech nějaký lék na chřipku? Modafen, Nurofen stop grip, Paralen plus, zkrátka cokoliv s pseudoeferdinem? Z něj se totiž vyrábí metamfetamin neboli pervitin.
0x
Dobry den ja mam ten problem taky,prohlidka pčr mi dala test a vysel pozitivni na pervitin chtela jsem druhy a tam mi k tomu vysel i s marihuanou..co dodat nikdy jsem nic nemela a musela jsem na krev..jiz to jsou tri tydny a nic mi neprislo..tady jde videt jak kvalitni maji testy!jen nam normalnim lidem delaji ostudu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.