Nejste přihlášen/a.
Ano, bránit se dá - právník, lékařské posudky,... Možná máte cukrovku, možná jste velmi nemocen a dané látky vylučuje tělo z důvodu té nemoci.
No já to beru obecně - takže pardon... pro mne je droga i alkohol - prostě pozitivní test na zakázanou látku... Omlouvám se za dezinformaci - on tazatel taky zapomněl, na jaké "drogy" mu tam přišli...
Pokud jste žádné návykové látky nepožil a podrobil jste se odbornému vyšetření spočívajícímu v odběru biologického materiálu, tak nemůže výsledek vyjít pozitivní, proto ani není třeba to dál rozebírat. Pokud tomu bylo jinak, popírá to Vaše tvrzení o tom, že jste nepožil. Jinak jako účastník správního řízení máte právo nahlížet do spisu a podávat různé opravné prostředky dle správního řádu. To chce již trošku nastudovat, ale pokud jste byl čístý, je to zbytečné. Hodně štěstí.
Albatrosi bavíme se teoreticky. Protože prakticky pokud nic neměl, nemůže mít krev pozitivní. Vždy jsou ať již u správního, nebo u trestního řízení možné opravné prostředky. To, že by to v takovém případě prohrál na 98% a všechno to zaplatil je jasné, ale na to se tazatel neptal. Např. u tak známé sestry smrt také zafungovaly opravné prostředky, nahlížení do spisu a odborná vyjádření ... a jak to dopadlo ...
Ano, s některými léky se opravdu řídit nesmí, ale toto by mělo být uvedeno na jejich příbalovém letáku! Dříve tam býval takový ten trojúhelník, nyní je potřeba dobře prostudovat příbalový leták!
Nejde o žádné dlouhodobé braní. Nevzal jste si v posledních dnech nějaký lék na chřipku? Modafen, Nurofen stop grip, Paralen plus, zkrátka cokoliv s pseudoeferdinem? Z něj se totiž vyrábí metamfetamin neboli pervitin.
Dobry den ja mam ten problem taky,prohlidka pčr mi dala test a vysel pozitivni na pervitin chtela jsem druhy a tam mi k tomu vysel i s marihuanou..co dodat nikdy jsem nic nemela a musela jsem na krev..jiz to jsou tri tydny a nic mi neprislo..tady jde videt jak kvalitni maji testy!jen nam normalnim lidem delaji ostudu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.