Nejste přihlášen/a.
Moje kamardka jezdi sama na dovolenou a tak jsme se dohodly,ze vyrazime do Chorvatska.Kdyz jsem sla zajezd rezervovat a mely jsme platit zalohu,rekla mi,ze by chtel jet jeji manzel s nami.Nemohu si dovolit platit jednoluzkovy pokoj.Ona mi rekla,ze bychom spali vsichni na jednom pokoji,ze to jejimu manzelovi nevadi.Ja ho ale neznam,a tak jsem rekla,ze nepojedu.Od te doby se mi neozvala.Je to jeste kamaradka?Chtela bych znat vas nazor.Dik a zdravim.
Možná jí manžel nechtěl pustit samotnou a styděla se vám to říct a pořád se asi stydí za svoje chování.Jestli jí chcete mít stále jako kamarádku,už se na ní nezlobíte zkuste se jí ozvat první.Jestli krom toho jste si vždy rozuměli je škoda kdyby jste se nebavili.Ikdyž já říkam známych mám plno,ale kamarády si pečlivě vybíram.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.