Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
neznáte nějakou dobrou romantickou komedii, u které bych se dobře pobavila? Vím, že takových dotazů je plný internet.. Hledám něco jako Deník Bridget Jonesové (všechny díly jsem viděla) , Láska nebeská, Pretty Woman, Vzmuž se, O smyslu života nebo Kamarád taky rád. Předem píšu, že už znám filmy Noc plná zázraků, Hlavně nezávazně, Nevěsta na útěku a Notting Hill.. většinou mi to každý doporučí...
Nejradši mám britské a americké komedie, ale můžou být i z jiných zemí. Děkuji!
Moje tlustá řecká svatba - My Big Fat Greek Wedding, viz csfd.cz/...
nebo pěkná česká z roku 1976 Léto s kovbojem (Daniela Kolářová, Jaromír Hanzlík, Oldřich Vízner a další a další, viz csfd.cz/...
Dobrý den, protože budete asi mladší, tak se podívejte, jak se dělal vtipný a romantický film dříve - a že to mělo i děj a byla legrace veliká. Takže, např. Nebožtíci přejí lásce nebo Na úrovni či Nevěrně tvá. Zdravím!
csfd.cz/... . csfd.cz/... . http://www.csfd.cz/film/10288-neverne-tva/prehled/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.