Nejste přihlášen/a.
Nevím, kde mám již propadlý cestovní pas, možná jsem ho ztratil. Chci si nechat proto vystavit nový. Dostanu nějakou pokutu když neodevzdám, ten neplatný starý? Jaké doklady třeba předložit k vystavení nového?
Ja jsem stary doma pred par malo mesici taky nemohla najit, tak jsem si zazadala o novy.Narazila jsem na mladou slecnu,.ktera nic neresila, zapsala si cosi do pc a prej si mam vyzvednout novy od jisteho dne..Prijdu si ho vyzvednout, tam zase jina urednice, ze musim odevzdat stary, ze puvodni slecna mi to urcite rikala..Ne, nerikala a opravdu je to pravda..Nastvala me, ze mi tvrdila, ze mi nekdo jiny neco rikal, ale pravda to nebyla..Trochu jsme s urednici na sebe vrcely, ale potom sama navrhla, ze mi da lejstro, kde potvrdim ztratu pasu..Napsala jsem to, podepsala bez jakekoliv pokuty a dala mi novy pas s tim, ze si pise do pc, ze puvodni pas je ztracen..Prej je dulezite v jejich systemu to tam psat a chapu, ze to tak je...Manzel si vyrizoval pas ve stejnem duchu o nekolik tydnu drive taky s mladou slecnou a i ta mu to pak vydala jen na OP.Jak videl co resim ja, tak se ptal te me "protivne"urednice co si v systemu pisou o jeho puvodnim pasu, tak pani videla, ze slecna mu tam rovnou zadala, ze pas ztracen a pritom nepsal zadne lejstro a nic.Opravdu zalezi na koho narazite..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.