Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jsem zákazník Vodafone,v naší lokalitě mi přestalo jít internet.připojení prostřednictvím 3G modemu (zakoupeného u Vodafonu).Operátor Vodafone mi sdělil,že si musím koupit nový LTE modem,že problém je v 3G signálu v lokalitě.Že junak se prostě nepřipojím.Podotýkám,že dříve signál normálně přes 3G modem fungoval.Český telekom.úřad mi sdělil,že do sporů o signál nemůže zasahovat,že když není pokrytí signálem,nemohu z toho vinit operátora (a mám dál měsíčně platit faktury,i když se nepřipojím).Operátor mě tedy takto může donutit k zakoupení LTE modemu?Obecně tedy musím platit fakturu,i když mi internet nejde? Mou reklamaci Vodafone zamítl a jediný návrh řešení byla 1 věta: ať si koupím u nich nový modem.
Odešla jsem k jinému operátorovi,jen mě zajímá Váš právní názor na tuto situaci.Děkuji
Jenze analogove vysilani je vypnute,kdezto 3G porad existuje a je pres nej pripojeno spousta lidi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.