Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
objednal jsem si 14.8.2016 zboží přes Internet u ShopMadeInChina.com a zboží v hodnotě 47,92 USD (455,-CZK) jsem zaplatil přes platební bránu PayPal.Obchod si částku strhl z mého konta ale zboží mi do ted neposlal.Na moje písemné urgence nikdo nereaguje.Vypadá to že se jedná o podvodné stránky!Co ted¨s tím?Jít na policii?Transakce je na obr. v příloze.
Policie Vám kvůli mezinárodní přestupkové hodnotě nepomůže ve vrácení peněz, dopadení pachatele ani k zaslání zboží, nahlásit to sice můžete, ale případ bude odložen. Kontaktovat PayPal případně znovu prodejce. Nám se stalo z Ebaye, že zboží od února stále nepřišlo. Zboží objednané před 14ti dny v pořádku došlo. Je to bohužel riziko nakupování přes internet z ciziny.
Nakupují u Aliexpress. Platí se bankovní kartou. Obchodník nedostane peníze dříve dokud neodsouhlasim příjem a funkčnost zboží. Při problému Aliexpress peníze vrátí. Při nějaké závadě a dohodě s obchodníkem otevřu spor s požadavkem slevy, obchodník odsouhlasí a Aliexpress vrátí požadovanou částku.
nakupujte pres aliexpres a platte kartou. tam je to bezproblemu a vyjde to levneji nez pres dalsi prostredniky jako paypal apod.
paypal není prostředník, ale platební brána
Aktivně tam nakupuju teprve chvíli, každopádně rozdíl mezi cenou na ebay a reálnou cenou z paypal je +/- 2,-Kč, to mne nepoloží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.