Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký puchýř na noze

Od: vanasi® odpovědí: 3 změna:

Ted jsem byl 2 dny na tůře s těžkým batohem,a při návratu jsem měl na pravý noze dole zespoda na chodidle velký puchýř jak 50koruna.Je celý červený a plný vody.Proč se to dělá?Jak nejlépe to mám ošetřit?Moc děkuji za rady,ještě nikdy jsem to neměl a nemohu chodit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jednou jsem si na začátku dovolené udělal puchýř na chodidle a nic jiného mě nenapadlo než ho večer namazat mentolovou mastí. Mentol zřejmě vytáhl z puchýře vodu a ráno zbyla po puchýři jen tvrdá kůže.

lidus*
hodnocení

0x

Vanasi, já bych si nejdříve ujasnila jakého jsem pohlaví. No nic, přelepte puchýř kvalitní leukoplastí s polštářkem a nechoďte zbytečně krmit myši bábovkou.

hodnocení

0x

No, na chodidle Vám pravděpodobně praskne. Místo bych omyla a překryla čtverečkem a zalepila, aby se Vám do toho nic nedostalo. Přes noc bych nechala volně.

Tady si přečtěte, doporučují Hemagel ulekare.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]