Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Přestěhovali jsme se do Pardubic s přítelem. Přítel práci našel hned(VŠ), ale já jsem již půl roku doma a nemůžu o nic zavadit. Už vůbec nevím co dělat.Navíc máme hypotéku a přítel to táhne zcela sám. Jsem už bezradná. Mám výučný list, ale nemám praxi.Zkouším co se dá uklizečku, prodavačku,...vždy chtějí životopis a nic. Je mi 22 a cítím se jak největší ,,povl,,.Dělám si dálkově nástavbu a distančně k tomu ještě jeden obor. O práci nemohu vůbec zavadit. Nevím absolutně co dělat. K tomu má ještě přítel přísné rodiče a ti to neví, že nemám práci(pomohli mu k hypotéce)tak mám nervy ještě k tomu navíc kdyby se to dozvěděli tak nevím co by bylo.Nekoukám jen v místě bydliště ale i v okolí ale je zase problém i se spojením jelikož nemám řidičák ani auto. Řidičák bych chtěla si udělat ale přítel nechce auto. Jenže to fakt nevím co dělat.
tady vám posílám stránky úřadu práce-Pardubice,kde si můžete najít práci a zaregistrovat se a podat si tam přes internet životopis. portal.mpsv.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.