Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedodržení 30denní lhůty u reklamace, co teď?

Od: d odpovědí: 12 změna:

Zdravím,chci se zeptat,25.8. jsem byla reklamovat notebook v alfe a do dnes ani obraz ani zvuk, je to uz vice jak mesic...jak se tohle resi? Mam na neco pravo? Dekuji za radu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A kde je teď ten noťas? Máte právo na vrácení celé ceny.

hodnocení

0x

Po 30 dnech je jako neopravitelný a máte právo na vrácení peněz a nákladů..

ladinpraha*

Na mě to působí dojmem, že tazatelka čeká na to, až jí někdo ten obraz a zvuk donese domů.

poradte.cz/...

iz*
Zaujalo mne, že pět dnů předem tušila, že přijde taková závada, že ji bude muset reklamovat…

rora*
hodnocení

0x

Tak předně bych dle protokolu zkontrolovala, zda jste uvedla správné kontaktní údaje. Ono občas se sice stane, ale většinou si to prodejci dost hlídají, aby nemuseli platit zbytečně.

kolajakvetosla
hodnocení

0x

Po 30 dnech neodpovídají na reklamaci koupelnového osvětlení nad skřnku

majsterjoe*

A osobně jsem se ptal(a), jestli je reklamace vyřízená?

hodnocení

0x

@kolajakvetosla: A tím jsi nám chtěl říci co*sok*

jurajjuraj*
hodnocení

0x

od 25.8. to je vic jak mesic? jsem neco zaspal?

majsterjoe*

Zaspal. Dva roky.*houpy*

hodnocení

0x

Ten váš dotaz jsem nepochopil, zkuste to znova a pořádně vysvětlit. Jak se to stalo a v čem přesně je problém a používejte při tom slovesa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]