Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,už pár let dělám jeden sport.V klubu je mojich vrstevníků zhruba 10 ( 15 let).Před týdnem přišla nová holka,která je taková plachá stydlivá,ale je nádherná a krásně se směje.Moc se mi líbí.Veškerý náš dialog proběhl tak,že jsem si podali ruce.Jak bych ji měl oslovit?Moc na balení nejsem a nikdy jsem s nikým nechodil.Díky za rady
Že se Ti líbí, to jí neříkej, tím ji zaplašíš. Po takové přímočaré větě by se Ti mohla vyhýbat. Nějaké společné téma, které vyplyne ze situace snad bude. Hlavně buď pohodovej s úsměvem a s humorem. Něco jí poraď, na něco upozorni, něco nabídni, ale nebuď vlezlej a ukecanej. Prostě, aby se těšila, že Tě příště potká. Nějaké zvaní do cukrárny nech na později, podle toho, jak bude reagovat.
Dobrý den, nabídněte jí, že si někde v klidu popovídáte o tom sportu, jak to v klubu chodí, kdo je tam největší borec (tedy, Vy), na koho si má dát pozor, co se tam nesmí a také ji poradíte se zlepšením ve sportu. No, a nějaké vhodné místo k příjemnému hovoru si už najdete. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.