Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim co si myslet

Od: domces odpovědí: 25 změna:

Dobrý den,psala sem si mesic s klukem každý den večer asi tři hodiny...pišel mi fajn ja jemu taky,psani bylo super. Po mesici sme se videly,meli sme v plánu kino v 7 začlo v 10 sme jely každý domu,on je kus od Zlína já kousek od Brna,aby sme každý stihl svuj vlak. Šel me pak doprovodit na vlak. Myslela sem si ,ale že to bude ješte lepší v tom,že když se se už videly,že psával,že už í že me bude chtit videt zas že to ví,že si s nikým tak nepsal a že me zná že to pozna z toho psani,jako jo,taky z psani jde eda co vyčíst.:) ( to sme se jeste nevidely) . . . čekaala sme ttřeba po tom jak sme si psávaly furt,že me dojde smska od nej ješte v ten večer,ale nic. . to me trošku mrzelo. Dojely sme domu pak až byl doma napsal,ale nic o tom dni semnou...jen pak další den že to bylo fajn. myslím že je to hodne malo teda podle me ,co myslíte?:/ pk že má ted hodn práce že se to nakupilo tak moc nestíhá,psani se zmenilo trochu v tom,že už si tak dlouho nepíšeme myslite že je to normalni potom cosme se sešly? napsal mi pak když sem mu napsala že si mylsi že byl zklamanej že čekal asi neco jiného,napsal i ž ho mrzí že to tak beru že to určite neni tim že sme se videly,že si uvedomil že psani trošku jine je že mám pravdu,ale zas že to neni tím že sme se videly,ae že si uvedomil,že se skutečná a ne jen chatovaci okno na FB.. a tak prý se kroti v tom že nepoužívá moc ironie..napsal mi že je to snad normalni...nic sme mu už nenapsala...mam to chápat tak,to co sme si vše psaly,že vlastne pro neho to byla zábaa va a nebral nic vážne?:( sem z toho docela smutná...psala sem mu predtím,že bych se ráda spíš videla teda když sme se už sešly,než si psala.. a on napsal to co se ted napsala,ale nic o tom že se mužem na nekterý den domluvit a neco podniknout...prosim poradte co si o tom myslíte..ja vubec nevim,kdyby sme se snad nesešly myslim že by to bylo fajn,takto to je proste záhada.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Asi bys měla přestat randit s klukama a zaměřit se na pravopis - možná ho vyděsily hrubky.

hodnocení

2x

Nebuď z toho smutná, chlapi to většinou mají jinak, nebude se při psaní vracet k tomu, co proběhlo, my ženské jsme takové pitvalky, Další věc je ta, že jenom si dopisovat je naprosto jiné, nežli se setkat osobně. Dej tomu čas, třeba ho za pár dní ťukni a něco mu jen tak písni a uvidíš, hlavně se mu nějak nevnucuj. Vytvořila jsi si určité představy a ony se podle toho neplní, proto máš pocit zklamání. V životě člověk takových situací zažije hodne, tak je lepší "nevytvářet si domněnky"...A co ty, líbí se ti? Bylo ti s ním hezky, byl ti příjemný?:)

domces
hodnocení

tak jiste že se m libil,byl sympaták milej...psaly sme si bylo to super,ale jako by se zmenilo to když sme se videly,už to takove neni,ale jak píše nebyl zklamanej,ale čekala se vic iniciativy :/proto tomu moc nerozumim... když sme se neznaly,a psaly si tak,že sem na prvnim míste podnika delá sájm na sebe tak tvrdil že si čas na me udelá...videly sme se vpátek,o d té doby ne. čekám až napíše on,ale nevim zda se dočkám teda...:/

hodnocení

1x

Proboha... jestli mu píšeš tímhle stylem, tak se divím, že vůbec někdy odpověděl. Vždyť se to nedá číst... hrubek jako máku, interpunkce neexistuje.

Nicméně... pochybuji, že případné "nesejití se" by něco změnilo. Dříve nebo později byste chtěli posunout vztah dál a k setkání by došlo. Nech to být, ať to uzraje. Když mu bude Tvoje společnost chybět, tak se ozve. Když se neozve, tak nemá smysl se tím nějak zabývat. Časem se objeví někdo jiný a lepší.Stává se, že z vysněného prince nebo princezny, který(á) umí tak krásně a romanticky psát se vyklube člověk, který z nějakého důvodu nesedne. Může vadit nějaký zlozvyk, rozdílné názory na to co se při psaní neprobralo, apod.

ctenar*

Vždyť se to nedá číst...

Klid, to je mluva mladé fejsbukové generace. Oni tomu rozumí. :)

ctenar*
hodnocení

1x

Můj odhad, ale já tomu nerozumím ;): prostě nejsi jeho typ. Čekal něco jiného, než co nakonec potkal.

Tak to bohužel při seznámení se psaním si přes Internet chodí. Chybí tam ten počáteční moment kdy přeskočí jiskra fyzické přitažlivosti a jeden se ujistí, že se o tom druhém chce něco dozvědět.

domces
hodnocení

proč by se jinak zabýval tím,že mi psát bude i po tom videní? psal tohle: pořád tu jsem a není pravda že na tebe víc kašlu... teda víc pracuju, ale to je tím že jsem předtím hodně práce odkládal a teď už se to docela nakupilo takže to přijít muselo, ale rozhodně to není tím že jsme se viděli...mrzí mě že ti to tak připadá JA: když se na to podíváš tak je to trošku jiný ted..tak nevim co si myslet...i,ale spíš bych se teda radši videla než si psala,když sme se už videly.. jo praci si odkladal asi kuli me , a kuli tomu že sme si fur vypisovaly,nemusie si psát vubec ted teda...budeš mit čas na práci aspon ne?On: neuráážej se ...ale je pravda že to asi trošku jiný je ale rozhodně to není tím že bych byl z něčeho zklamanej, spíš si myslím že sem si možná nějak podvědomě uvědomil že si skutečná a ne jen chatovací okno na facebooku takže se víc krotím a nepoužívám tolik ironie...ale to je asi normální ...doufám
ctenar*

proč by se jinak zabýval tím,že mi psát bude i po tom videní?
Nechce ti prostě natvrdo říct, že jsi mu nepadla do oka a že už o tobě přemýšlí jen jako o "známé z Brna".

Kdyby z tebe byl na větvi, tak už v kině bude přemýšlet, jak zpřeházet věci, které jinak musí v práci udělat, tak, aby tě zase mohl vidět co nejdříve.

hodnocení

1x

Zdravím. Nezapůsobila jste na něho, tak nemá důvod se s Vámi scházet. To se stává, že si dva sednou třeba psaním a když se pak vidí ve skutečnosti, zájem vyprchá. Napsat může každý co chce, ale při setkání je to mnohdy jinak. Asi toto slyšet nechcete, ale žádnou záhadu v tom nehledejte. Berte to tak, že se s Vámi scházet prostě nechce.

doplněno 06.10.16 14:40:

Říkat může co chce, ale nechová se tak, že by o Vás a brzké setkání s Vámi měl zájem.

domces
hodnocení

psal bylo to fajn,nemely sme moc času na povidani po kine sme jely dom u hned... psal,že se uvidime a já za rok ne? ze srandy... a on že doufá že brzo

nika90210

Víš co? Kdyby se chtěl sejít, nebude to takhle "okecávat" a neurčitě slibovat, zeptá se, kdy můžeš a je to. "Doufám" a "brzo" je jako: nejspíš už ne, ale nemám koule na to, abych Ti to řekl na rovinu. Sice jsi mi úplně do oka nepadla, ale ty jiné, co si s nimi píšu, ještě nemám jisté, takže zatím si Tě nechávám jako "železnou rezervu". Kruté, ale nejspíš pravdivé...

domces
hodnocení

napsal práe že dufá že brzo že to zaleži hlavne na me prej...že bude býat práve častejic v brne..

nika90210

No a vidíš, jsi u toho. Kdyby chtěl, neříká, že to záleží na Tobě. Formuloval by to jinak: fajn, kdy můžeš? Ale ono je to vlastně pořád dokola, protože Ty si možná neuvědomuješ, že vlastně vše, co napíšeš, žeTi on napsal, potvrzuje to, co jsme Ti s kapkou řekly. Moc na to setkání netlačí. Bude častěji v Brně, no fajn, ale kdy? Od kdy? Pokud už zná termín, má se vyžvejknout. Pokud ho nezná, otázka je, jestli v tom Brně vůbec častěji bude. Já když jsem se jednou seznámila s klukem na internetu, vůbec jsem se scházet nechtěla, dokud se aspoň přes písmena nepoznáme víc. I tak jsem si říkala, že nesmím počítat s kdoví čím. Pak přijel do našeho města, bylo to fajn - a od té doby to byly mraky SMS, už 10 minut poté, co odjel, mi psal a pak, když dorazil domů, mi i volal. A denně esemeskoval už od rána do pozdního večera. Já jsem byla ta, kdo se vymlouval podobně, jako ten Tvůj přítel. Ale to mi bylo 18 let... Dnes už bych na rovinu řekla, promiň, ale víc než kamarádi nebudeme, nebo ani to ne. Jenomže se mi zdá, že Ty skutečně pravdu vidět nechceš, protože vždy napíšeš něco, proč to tak není. Inu, je to Tvůj život a Tvoje případné zklamání... co víc říct? A i kdybyste spolu vydrželi, tak chlap, který neumí říct věci normálně, ale pořád se nějak vytáčí, není pro život. Je to na Tobě. Víc Ti asi nikdo neporadí.

hahanaj*
hodnocení

0x

Ono realita je jiná než jen psaní ...asi zjistil, že nejsi ta co si představoval. Ale svět přeci nekončí... lepší je se seznámit reálně, než pak být zklamaná a jestli mu píšeš takto s hrubkama ,tak už ho přešla chuť...

domces
hodnocení

tady nejde přece o nejaké hrubky...psaly sme si mesic...by si semnou nepsal vubec...hrubky mám protože se naštvaná zklamaná zároven tak to moc nekontroluju

hahanaj*

To je výmluva ...jsem naštvaná a zklamaná -tak píšu hrubky chacháááááááááááááááááá-to je silný kafe ... Zřejmě neznáš základní pravidla pravopisu. To by mi hodně vadilo, kdyby mi takto někdo psal.Pokud si myslíš, že je vše v pořádku , nech to na něm. Bude-li mít i nadále zájem, jistě se Ti ozve.

czello86
Kdyby ty hrubky byly kvůli zklamání a naštvání,tak bys neměla v každé shodě přísudku s podmětem "y". A věř tomu, že mnoho lidí to odradí.

rv*
hodnocení

0x

Hele lepší je randit s někým z tvého okolí, koho můžeš vidět třeba každý den. A s tímto si klidně pište, když vás to baví.

nika90210
hodnocení

0x

A můžu se zeptat, kolik je vám let - kolik Tobě a kolik tomu Tvému ( i když zatím asi ještě ne ) příteli?

domces
hodnocení

je mi 25 jemu 26

nika90210

Tak doufám, že se neurazíš, když Ti řeknu, že jsem myslela, že je vám oběma do 20 let... Spíš míň. Ale jinak nemůžu než souhlasit s tím, co napsala kapkanadeje, protože něco podobného jsem chtěla napsat i já a předešla mne. Zkrátka a dobře nejspíš nezafungovala ta vzájemná chemie, nezapůsobila jsi na něj, možná měl jiné očekávání... Pokud by ses mu líbila, vypadalo by to jinak, naopak by psal možná ještě víc a častěji a hlavně jinak. A snažil se o novou schůzku, když teda, jak píšeš, ta první ( a zároveň poslední ) byla fajn. Já být Tebou, tak tomu nechám volný průběh, neuháním ho, nevyptávám se, netlačím na pilu - a zároveň s ničím velkým radši nepočítám. Podle mne to brzy vyšumí do ztracena ( ale je to můj názor ). To je nebezpečí seznamování přes internet a inzeráty... že při živém setkání to zaskřípe. Ale s tím nic nenaděláš.

hahanaj*

No abych byla upřimná ...myslela jsem ,že Ti je tak 16let -podle Tvého písemného projevu a on že je starší.;)

hodnocení

0x
Pokud nechce dalsi schuzky a uz noc nepise tak z toho nic nebude. Nesmutni kluku je hodne.

radajz*
hodnocení

0x

Ono psaní je něco jinýho než skutečná schůzka. Pokud se jeho postoj změnil až po tom, co jste se viděli, tak to tím je. I když říká, že ne, tak se tím zřejmě něco změnilo. Nečetl jsem všechny komentáře, protože mě štvalo to vytýkání hrubek. Ano, je pravda, že tvůj písemnej projev není ideální a z velké části, bohužel, odpovídá téhle době, ale kdyby mu to vadilo, tak by si s tebou nepsal takovou dobu.

Jak jste staří? Hodně mě udivuje, že pracuje sám na sebe, ale jezdí sockou. Já osobně, i když těch informací je málo, ho tipuju na chudáka, co doufal, že mu roztáhneš nohy.

Zkus navrhnout schůzku s konkrétním termínem. Pokud nebude souhlasit a nenavrhne náhradní termín, tak ho už neřeš.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Vy po měsíci stále nevíte, co si máte myslet? Já asi vím. Vy si myslíte, že my ho donutíme s vámi chodit. To byste fakt chtěla? Vztah z donucení? *vezen*Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]