Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shánění brigády

Od: alexandrak odpovědí: 3 změna:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli neni blbý jít do obchodu a nechat si zavolat vedoucí kvůli brigádě. Chci se totiž zeptat, jestli někoho neshánějí, i když jsem nikde neviděla nabídku. Mám teď na mysli třeba knihkupectví nebo obchod s oblečením. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že jste se na něco podobného ptala už v otázce Práce na pokladně.

Jedině vedoucí prodejny ví, zda potřebuje či nepotřebuje posílit řady. Koho jiného byste se chtěla ptát? Uklízečka ani skladník Vám to neřeknou.

Přijít, slušně upravená, dát si zavolat vedoucího, zeptat se. Být zdravě sebevědomá, ne oprsklá, ani uťápnutá. Vyjmenovat, co umíte. Pokud vedoucí další sílu nepotřebuje, nechat mu na sebe kontakt, před Vánoci jistě budou brigádníci potřeba.

Prostě se nebát, umět promluvit, nic horšího se Vám nestane, nanejvýš Vás odmítnou. Tak půjdete prostě o obchod dál.

Nic na tom není. Tak hodně štěstí. *placni*Jaga.

hodnocení

2x
Pokud se v prodejně slušně zeptáte, zda je možné zavolat vedoucí/ho prodejny, nevidím to jako blbé. S vedoucím chce mluvit více lidí denně, personál je na to zvyklý.
.
Pozdrav a představení se, a jasné vyjádření záměru pomoci v prodejně nebo skladu formou brigády, je základním předpokladem dohovoru.
Připravil bych si i lístek se jménem, telefonem a popisem případných znalostí, i když Vás vedoucí momentálně odmítne, muže si Vaši nabídku odložit a použít později, případně nabídnout někomu jinému.
.
Dá se také roznést po prodejnách letáček Hledám brigádu, umím to a to, mám čas tehdy a tehdy, plus něco o sobě. Samozřejmě jméno a telefon ...

alexandrak
hodnocení

Moc děkuji za rady. Snad něco seženu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]