Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástup do lázní

Od: 2810* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer všem z poradny, nevíte prosím jak dlouho se čeká na lázně? Žádost, kterou vyplnil obvodní lékař jsem poslala na VZP a teď bych ráda věděla kdy mohu očekávat nástup. Pokud máme někdo s tímto zkušenost napište prosím a já předem moc děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Babicka mela za mesic dopis doma s pozvankou.
Ceka se, az to pojistovna zpracuje (a schvali revizni lekar) a pak to zpracovavaji lazne. Pak podle vytizenosti lazni prijde termin.

uska*
hodnocení

0x

Jak které lázně, podle vytíženosti. Já vloni měla dostat lázně do 3 měsíců po operaci a bohužel se to nestihlo. Lázně měly plno. Revizní lékaž mi nusel na žádost termín prodloužit a lázně jsem dostala až za 4 měsíce a něco.

hodnocení

0x

mě taky schválení pojištovnou trvalo cca měsíc pak domluva s lázněma do kterých sem byl pojištovnou zaslán byly momentálně plný takže sem na nástup čekal další cca měsíc

hodnocení

0x

Do lázní byste měla nastoupit do 3 měsíců od operace. Pokud se tak nestane Vaší vinou /chtěla byste třeba až v létě/ a ty 3 měsíce propadnou, jet sice můžete, ale platíte si vše sama. Nárok na uhrazení lázní ztrácíte.

Operace + rehabilitace - byla jsem v nemocnici měsíc. Při propuštění mi primář řekl, ať si začnu chodit /vlastně ať se začnu belhat :-D/ kolem zařizování lázní. Šla jsem k OL, prý to hned odešle. Mohla jsem si sama určit dvoje lázně, kam bych ráda. Asi za 14 dní mi volala paní z lázní, že obdrželi mou žádost a že mě přijmou 2. 5. Termín se prý může malinko změnit, v řádu pár dní.

Nakonec jsem nastupovala 5. 5. Vzhledem k tomu, že operace proběhla 8. 2., ještě se nástup vešel do těch 3 měsíců. Všechno šlo hladce, o lázeňské pacienty mají lázně zájem. Uvidíte, že se Vám také ozvou. Pokud by se Vám zdálo, že to dlouho trvá, zavolejte si na pojišťovnu, oni Vám řeknou, jak je to daleko.

Tak ať Vám vyjdou lázně podle přání a pěkně si to tam užijte. *placni* Jaga.

2810*
hodnocení

Milá Jago, moc děkuji za odpověď a za přání, co se týká užití si lázní. Mám napsané Teplice - Dům Betthoven, tak snad to vyjde.

Když jste žádala o konkrétní lázně, dokonce o konkrétní lázeňský dům, nikdo nemůžeme vědět, jaká je jeho vytíženost. Kolik je tam volných míst a kdy se něco uvolní. Kdybyste nežádala, dostala byste tam, kde je volno. ;) Hezký pobyt

zoy*
hodnocení

0x

Po gynekologické operaci jsem měla jet do Františkových lázní. Operace v lednu, v březnu mi přišel dopis z pojišťovny o schválení lázní a samotný nástup jsem si už vyřizovala sama. Pamatuji si, že mi v telefonátu nabídli několik termínů, kdy můžu nastoupit, což pro mne bylo super, měla jsem tehdy malé dítě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]