Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odevzdání životopisu

Od: foxy odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám jeden dotaz, i když možná trochu blbej *smich* Zítra si jdu obejít obchody kvůli brigádě a někde chtějí hned životopis.. Mám jim ho dát v nějakých eurodeskách, samotný nebo jinak? Nechci, aby to vypadalo blbě.. Životopis jsem vždycky jen posílala, takže se radši ptám ;)

A ještě jsem si na něco vzpomněla. Když půjdu do obchodu, mám si nechat zavolat vedoucí? Někde ten životpis prý stačí dát prodavačce, která ho předá dál... co je nejlepší? Díky!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

V tomto případě bude bohatě stačít do průhledného obalu.
Rozhodně si zavolat vedoucí.

hodnocení

0x

Dala bych ho do eurodesek, klidně nějakých tenčích a odevzdala vedoucímu, popř. zástupci (nebo někomu jinému, kdo je tam na to určený).

ctenar*
hodnocení

0x

Já se přimlouvám jen za obyčejný papír A4. Vedoucí stejně hned na místě při pohledu na tebe udělá rozhodnutí typu:

1. jestli zájemce má, co potřebujeme, přijmout co nejdříve

2. jestli zájemce má, co potřebujeme, nechat si na něj kontakt (jeho životopis), pro případné přijetí někdy později (až bude více práce, jestli se nenajde nikdo lepší, ...)

3. zájemce není, koho právě hledáme nebo kterého bych chtěl zaměstnávat. Životopis putuje ihned do koše, skartovačky apod. Takto skončí většina životopisů. Během pár sekund. Nikdo se nechce otravovat s hromadou různých desek. Co s nimi? Kam je vyhodit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]