Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda a VŠ

Od: chica7 odpovědí: 1 změna:

Dobré odpoledne,

mám jeden důležitý dotaz ohledně brigády. Jsem v prvním ročníku na VŠ, ale bohužel jsem si vybrala špatný obor, který se velmi liší od oboru na střední škole. Vím, že to nezvládnu a proto příští rok přejdu. Mám tedy teď rok, abych chodila na brigádu. Studium jsem ještě neukončila, takže jsem stále studentem. Studium bych asi ukončila někdy v prosinci, ještě uvidím..

Píšu životopis a teď nevím, jestli tam mám uvést VŠ. Je totiž možné, že brigádu najdu na listopad, prosinec a pozdější období, kdy už studentem nebudu. Mám tam VŠ napsat nebo ne?

A vadí, když si brigádu najdu třeba jen na listopad a VŠ neuvedu, i když jsem stále studentem? Je to všechno složité, vím.. trochu jsem se v tom zamotala, protože s tím nemám zkušenosti :( Děkuji za každou radu a pomoc. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

3x
Za prvé- řešil bych co nejdříve ukončení studia, bezplatná nyní promarněná část by vám mohla chybět v dalším studiu. Pak zase ale nebudete mít status studenta, musíte si ohlídat povinné pojištění.
Za druhé- není povinnost VŠ v životopisu uvádět, zvlášť u brigády, v případě vašem, tedy studium nehodláte dál provozovat, bych ho uvedl pouze, pokud bych chtěl zvýšit šanci na přijetí na místo přímo v oboru.
Za třetí- vy sice na rady ostatních zásadně nereagujete, natož nějaké poděkování, zpětná informace, jestli vám rada pomohla, přesto píšu, že není zač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]