Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestibulární neuronitida

Od: mattyn* odpovědí: 3 změna:

Před 14 dny mě odvezla sanitka,ve městě mě přepadly závratě,byla jsem týden v nemocnici na ORL,diagnoza:vetibulární neuronitida,nevím pořádně co to je.Měli jste to někdy?,jak dlouho trvá než je člověk v pořádku?,a čím to mohlo být způsobené?Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cechacekvzite
hodnocení

0x

Je to jakýsi zánět, dle názvu asi nervů

hodnocení

0x

Co máte napsáno ve zprávě? Tam to všecko musí být. *hej*Všecko, co má koncovku ...itida, znamená zánět.

balzerka
hodnocení

0x

Nejspíš zánět nervu v oblasti vnitřního ucha, kde je statokinetické ústrojí / pro rovnováhu/. Potrvá, dokud se zánět nevyléčí, nejspíš antibiotiky. Záleží na příčině, jaký je to bacil nebo zda je to virus. A taky na vaší kondici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]