Zdravím, pořízení stříkačky bez jehly klasicky v lékárně, viděla jsem je i u veterinárních potřeb a na akvaristických trzích. Sehnat ji komplet s jehlou pravděpodobně "legálně" nepůjde, kvůli narkomanům. Jedině se stavit v K-Centru, kde je smažkám rozdávaj zadáčo jak bonbóny.
majsterjoe*
No, smažky to mají zadarmo, ostatní si tu musí koupit.
Kanyla (ta "jehla") se samozřejmě běžně koupit dá, proč by to proboha mělo být nelegální? Jinak jak už bylo řečeno, lékárny a zdravotnické potřeby, pořizovací náklady doslova pár korun.
wehappyfew*
No, pár let zpět mi lékárnice odmítla prodat jehly, zřejmě nabyla dojmu, že jsou určeny nějaké "pochybné existenci" a ne přímo mně. Potřebovala jsem jehlu k namíchání parfému z vonných silic. Od té doby nemám šajn, zdali od tohoto podezřívání už lékárny upustily.
Pár let nazpět nám v lékárně odmítli prodat samotnou injekční stříkačku bez jehly na dokrm novorozence. Partner tam šel sám, slušně oblečen, v igelitce koupený Nutrilon a stejně neprodali, idioti.
Ja som si bol kúpiť normálne v lekárni.Predali mi bez problémov striekačku aj ihlu.Ešte som si aj vybral druh ihly ,striekačky aký som potreboval.Neviem prečo by to mal byť problém.Veď je to tovar, ako iný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.