Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit injekční stříkačku

Od: pepa210 odpovědí: 10 změna:

Zdravím, v jakých kamenných obchodech by homly mít nějakou zhruba 20ml obyčejnou injekční stříkačku? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Lékárna, zdravotnické potřeby

rudolff
hodnocení

2x

Stříkačky, a to včetně jehel (kdybyste potřeboval), samozřejmě koupíte v jakékoliv lékárně.

wehappyfew*
hodnocení

0x
Zdravím,
pořízení stříkačky bez jehly klasicky v lékárně, viděla jsem je i u veterinárních potřeb a na akvaristických trzích.
Sehnat ji komplet s jehlou pravděpodobně "legálně" nepůjde, kvůli narkomanům. Jedině se stavit v K-Centru, kde je smažkám rozdávaj zadáčo jak bonbóny.
majsterjoe*

No, smažky to mají zadarmo, ostatní si tu musí koupit.

Kanyla (ta "jehla") se samozřejmě běžně koupit dá, proč by to proboha mělo být nelegální? Jinak jak už bylo řečeno, lékárny a zdravotnické potřeby, pořizovací náklady doslova pár korun.
wehappyfew*
No, pár let zpět mi lékárnice odmítla prodat jehly, zřejmě nabyla dojmu, že jsou určeny nějaké "pochybné existenci" a ne přímo mně. Potřebovala jsem jehlu k namíchání parfému z vonných silic.
Od té doby nemám šajn, zdali od tohoto podezřívání už lékárny upustily.
pb®
Pár let nazpět nám v lékárně odmítli prodat samotnou injekční stříkačku bez jehly na dokrm novorozence. Partner tam šel sám, slušně oblečen, v igelitce koupený Nutrilon a stejně neprodali, idioti.

rv*
hodnocení

0x

Na všechno možné používám

aliexpress.com/...

hodnocení

0x

Pokud nepotřebujete 20 kusů, ale stačí Vám jedna, zeptat se známé zdravotní sestry. Určitě nějakou známou zdravotnici máte a ta jistě jednu dá.

Já kdysi potřebovala stříkačku s jehlou na napichování melounu rumem. Sestřička vypomohla. Jaga.

Napichovaný meloun i s rumem ale skončil velice špatně. Raději nevzpomínat...*smich*

mkat*
hodnocení

0x

Ja som si bol kúpiť normálne v lekárni.Predali mi bez problémov striekačku aj ihlu.Ešte som si aj vybral druh ihly ,striekačky aký som potreboval.Neviem prečo by to mal byť problém.Veď je to tovar, ako iný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]