Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledám brigádu a napadlo mě, že bych šla na pokladnu do nějakého obchodu s oblečením. Máte s tím někdo zkušenosti? Ráda bych věděla, jestli se vám tam líbilo a jestli byste mi dali nějakou radu, třeba na co si dávat pozor nebo tak něco. Trochu se bojim, abych neměla manko nebo že něco spletu. Ještě nikdy jsem na pokladně nebyla.
Díky
no, nejdříve bych vás upozornil, že v drtivé většině obchodů s oblečením nebudete jen na pokladně. budete vybalovat, oceňovat a dopňovat zboží. obsluhovat zákazníky, "hlídat" potencionální zloděje. řešit reklamace, uklízet prodejnu, rovnat zboží (mají své manuály a zboží má své přesné místo). budete se muset tvářit mile, protože nikdy nebudete vědět, jestli obsluhujete zákaznáka nebo kontrolora. taky budete muset nabízet "doplňkový prodej". a na pokladně si budete muset dávat pozor na všechno... pokud vám večer, při odvodu tržby, bude chybět hotovost, budete rozdíl muset doplatit ze svého. a to vše za cca 80,-Kč na hodinu. hrubého, samozřejmě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.