Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na pokladně

Od: chica7 odpovědí: 1 změna:

Ahoj, hledám brigádu a napadlo mě, že bych šla na pokladnu do nějakého obchodu s oblečením. Máte s tím někdo zkušenosti? Ráda bych věděla, jestli se vám tam líbilo a jestli byste mi dali nějakou radu, třeba na co si dávat pozor nebo tak něco. :) Trochu se bojim, abych neměla manko nebo že něco spletu. Ještě nikdy jsem na pokladně nebyla. :( Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

no, nejdříve bych vás upozornil, že v drtivé většině obchodů s oblečením nebudete jen na pokladně. budete vybalovat, oceňovat a dopňovat zboží. obsluhovat zákazníky, "hlídat" potencionální zloděje. řešit reklamace, uklízet prodejnu, rovnat zboží (mají své manuály a zboží má své přesné místo). budete se muset tvářit mile, protože nikdy nebudete vědět, jestli obsluhujete zákaznáka nebo kontrolora. taky budete muset nabízet "doplňkový prodej". a na pokladně si budete muset dávat pozor na všechno... pokud vám večer, při odvodu tržby, bude chybět hotovost, budete rozdíl muset doplatit ze svého. a to vše za cca 80,-Kč na hodinu. hrubého, samozřejmě!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]