Nejste přihlášen/a.
Chápu, že zde nelze stanovit přesnou diagnozu, ale třeba někdo má něco podobného. Mám diagnostikované slabší astma. Co ovšem až teď si uvědomuji, že ten cca hodinový střední tlak na hrudi za hrudní kostí asi není úplně normální. Dnes jsem nastoupila do práce, kde je hodně stresu a tu bolest cítím celý den. A to vůbec teď nekašlu - v létě a počátkem podzimu nikdy nekašlu. Tak nechápu, proč mám ten tlak celý rok. Moje babička měla angínu pectoris a umřela na ni, tak by to mohlo být i ono. Snad ne. Díky za vaše zkušenosti!
Promiňte, ale tyto problémy a otázky je nutné řešit s lékařem, nehledat tipy či zkušenosti neznámých lidí z internetu.
I kdyby někdo čistě náhodou měl zkušenosti s tímtéž, nemusely by Vám jeho tipy a zkušenosti pomoci, v horším případě by Vám mohly i uškodit. Proto radím: obraťte se na svého lékaře!
Dobrý den, odhaduji, že jste mladá, trpíte stresem, špatně se stravujete a máte často zácpu. No, a zaražené prdíky jsou ten tlak - jezte více vlákniny a pravidelně vyměšujte. Ovšem, ani ten nápad juknout se za doktorem není špatný. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.