Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradno, chci se zeptat jsem totálně oc zoufalej je mi 17 let a za celých 17 let jsem neměl ani jednu holku, strasně mě to štve a ještě když vidím kamarády jak mají holky a já nic, chci se zeptat kdy mě to přestane štvát, protože už mě asi žádná nikdy nebude chtít jako tomu bylo do tedka. Prosim o radu kdy mě toto přestane štvát?
Štvát tě to přestane v momentě, kdy si nějakou najdeš Nevěš hlavu, v 17 je každý hrozně světový a všechno zažil a všechno zná. To, že kamarádi o nějaké holce mluví, popř. s ní jdo ven, ještě neznamená, že ji "mají". Zkus se zamyslet, jestli je to u nich tak vážné. A určitě není pravda, že by tě žádná nechtěla - možná že to ani nevidíš (někteří kluci jsou v tomhle fakt balíci
), anebo se nesnažíš. Nevěřím, že v sobě nemáš něco, na co by se holka nenechala "nalákat" - jenom to víc prodat. Milý gentleman se vždycky cení a hlavně nesmí být na sto honů cítit nesebedůvěrou - takže hlavu vzhůru, úsměv na tvář:
a bude líp. Držíme pěsti!
Ahoj Tomášku! Žádný strach. I Ty najdeš tu svou, to si piš! Možná ses málo snažil hledat, možná jsi nebyl tak úplně rozhodnutý, jestli nějakou holku opravdu chceš. Takže přestaň se "štvát" a začni pro to něco dělat. Vyber si holku, která se Ti líbí a začni zkoušet nějakou vhodnou strategii. Hlavně zůstaň svůj a nedělej ze sebe něco, co nejsi. A i když se to nepovede, nic Ti v žádném případě ve Tvém věku neuteče. Naopak bych řekla, že právě to hledání je moc krásné a výsledek nakonec bude určitě perfektní. Dokonce bych řekla, že kluci ve Tvém věku dávají přednost správným kamarádům, protože holky dokáží pěkně rozhádat. A jak píše pu - kluci se dokáží pěkně vytahovat a dělat ze sebe chlapáky. Ale většinou to jsou jen zbožná přání a nebo bouřlivé sny, ale "skutek utek". Tak do toho a najdi si tu svou první opravdovou lásku!
Holek, kterých se mi líbili bylo už hodně akorát já jsem se jim asi vůbec nelíbil, asi sem spíš hnusej proto mě žádná nechce, proto jsem se ptal co udělat nebo kdy mě to přestane štvát že jsem hnusnej a žádná mě proto nechce, nebo co udělat aby mě to neštvalo?
Tomášku, víš kdo je opravdu hnusnej? Člověk, který s plným vědomím ubližuje ostatním a ještě z toho má radost. Pro toho je dokonce označení "hnusnej" ještě málo výstižné. Začni se mít rád takový jaký jsi. A jestli se Ti zdá, že nejsi třeba hezký jako Bred Pitt, to fakt vůbec nevadí. Ne každý je krásný vzhledem, ale má stejně charizma - možná ještě větší - co třeba Bellmondo? Musíš si na sobě najít to dobré, co máš. Musíš se naučit mít rád sám sebe takového, jaký skutečně jsi. Potom se nebudeš takto podceňovat a úspěch příjde - věř mi. A jsem už dost zkušená (nechci o sobě psát, že stará :D) abych Ti potvrdila, že rozumná holka - žena, dá přednost chlapovi, na kterého je spoleh, než nějakému sebestřednému hezounovi. Hodně štěstí při hledání svých dobrých stránek!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.