Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma s obratem 100 milionů

Od: balzerka odpovědí: 8 změna:

Jak je asi velká, kolik může mít zaměstnanců stavební firma s ročním obratem 100 milionů?

doplněno 02.10.16 13:10:

Já jen, že jsem četla, že tahle staveb. firma má jen 20 zaměstanců, což mi připadá málo.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
U nás může být stavení firma i jen v kancelářích. Vysoutezi zakázky, najme si stavební firmy a staví...

kakamila
hodnocení

0x
Jedna nejmenovaná firma na lisování plastů a výrobu světel má jednu miliardu cca 150-200 zaměstnanců...tož asi tak.

hodnocení

0x

To, že má firma 20 zaměstnanců a obrat 100 milionů ale nemá moc vypovídající hodnotu.

SVJ dělá rozsáhlou rekonstrukci našeho domu v řádu 80 milionů, je to akce na rok. Má tu být max. 60 pracovníků, z toho je Čech/zaměstnanec- stavbyvedoucí, mistr a zřejmě chlapi, co nám lodžii štukovali. Všechny ostatní bourací práce dělají Ukrajinci, ulicí se snad jiná řeč ani nenese. Zábradlí na lodžiích osazuje jiná firma, zasklívání zřejmě také někdo jiný a viděla jsem v ulici auto místních sklenářů. Jen od nás tato firma dostane 80 milionů/rok a spoustu prací sama nedělá, má nasmlouvané od cizích firem. ;)

ctenar*
hodnocení

0x

Všechny tyhle velkoobratové firmy mají málo zaměstnanců - 20 je úplně možné. Je to v podstatě firma na směrování, management a logistiku stavby. Většinou jsou to vedoucí projektů, pár zkušených inženýrů, právníci a majitel nebo ředitel firmy. "Nejšpinavější" z nich je ten, co jde 1x týdně do budky ke stavbyvedoucímu. Ostatní jsou v oblecích. Všichni by se při zatloukání hřebíku kladivem klepli do prstů.:-D Na vše si najímají specializované firmy (výkop, truhlařina, beton, lešení, okna, střechy, interiérové zdi, sádrokarton, malíři, podlahy, úklid, zeleň, ...)

balzerka
hodnocení

Díky. Bude to tak.Taky mne to po chvíli napadlo.

paw*
hodnocení

0x
20 lidi muze byt akorat. To mate 2 reditele, sekretarka, 5 lidi na fakturacnim, 3 stavbyvedouci, nehaky projektant a uklizecka. Na vsekere prace si najimaji dalsi firmy nebo zivnostniky. Pohoda.

uska*
hodnocení

0x

100 mil je ve stavebnictví prd. To bude firma s 6ti TH pracovníky + 2 stavbyvedoucí.

krtek*
hodnocení

0x

jsem zaměstancem firmy s ročním obratem cca 500mil a je nás skoro 200lidí. Troufám si tvrdit, že 50:50 THP a dělníků... Veškerou HSV si děláme sami...PSV samozřejmě subdodavateli :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]