Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslední loď III

Od: h4ever® odpovědí: 6 změna:

Sledoval jsem ten seriál na Prima Cool (je to o epidemii světových rozměrů) a už podruhé se stalo, že náhle přestali vysílat a neřekli kdy bude další serie. Obvykle vysílali ve středu 20:15. Jenže tuto středu nic nebylo. A já se bojím že prošvihnu díl, který si chci nahrát. Už jedenkrát se mi to stalo a musel jsem to pak stahovat z netu z ulozto. Nevíte kdy bude další díl?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

2x
Nepřestali vysílat kvůli tomu že byl statní svátek a proto byl jiný program? Nebo už neskončila řada?
doplněno 03.10.16 19:56:

Já jsem zatím u první řady :)

hodnocení

Aha, tak 12 díl vysílají opět ve středu. Tak bylo to tím státním svátkem.

dusger*
hodnocení

0x

Seriál jsem neviděl, ani jeden díl, podle popisu je to ale jen samé střílení, ničení a nemocní lidé. Neměl by se zakázat, nebo aspoň vysílat jen v nočních hodinách?

repkin*
Myslím si, že jsou mnohem horší filmy a seriály. Co reklama na erekci v kombinaci s análním sexem, ta Vám v průběhu dne nevadí? Prý dostali pokutu ale stejně to dávají.
doplněno 04.10.16 07:59: Tahle diskuse začíná být absurdní, to by se nesmělo pouštět minimálně 50% pořadů včetně některých pohádek. Na dotaz jsem odpověděl, ns zbytek se už nebudu vyjadřovat. :)
hodnocení

Myslíte Clavin jak tam ty holky stojí s kolem a šukaj ci? Nechápu kde je co erotického.

doplněno 04.10.16 17:53:

Proč máte potřebu to sdělovat? Tak se prostě nevyjadřujte a hotovo.

hodnocení

Je to realistický pohled na věc jak by se věci mohli vivíjet. Je to o boji o moc. Posunout by to klidně mohli.

doplněno 04.10.16 17:51:

oprava: jak by se věci mohly vyvíjet. Zlobí klávesnice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]