Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové,
chtěl bych se zeptat. Dělám práci která je kancelářského typu, mám pod sebou pár zaměstnanců ale šéf po mě dupe kvůli výsledkům že to by mělo být jinak, tohle zase takhle, atd... Už mě to vyčerpává, cítím únavu, manželka se diví že já přijdu domů kolem páté a jsem unavený jako bych přišel ze šichty po dvanáctce. Rád bych jí doma pomohl s malým a s úklidem ale musím se hodně přemáhat protože jsem úplně vyčerpaný. Koukám i po jiné práci ale zatím nic nenacházím, ocenil bych práci z domu s výjezdy třeba do terénu hlavně abych měl na rodinu čas. Už si přijdu že je to syndrom vyhoření, práce mě bavila ale v posledních týdnec po mě chce šéf víc a víc a chce po mě i věci které jsem předtím dělat nemusel. Máte někdo radu jak se toho zbavit ještě jinak než jen změna zaměstnání? Budu hledat dál ale alespoň chvíli abych to přežil nemůžu si dovolit dát výpověď a jít na ÚP abychom byli úplně bez peněz. Děkuji za rady
Práce z domu s domněnkou, že budete mít čas na rodinu, je jen iluze (pokud se fakt nehodláte zavřít v kanceláři na několik hodin a odpojit se od vnějšího světa). Ve volném čase na Vás bude čumět práce, při práci otravovat rodina (pomoz, udělej, miláčku co myslíš? a tatíííí já chcíííí atd.). Nejde to, věřte mi to.
Když nechcete měnit práci, máte nějaké možnosti ve změně vztahu k šéfovi? Míň si jeho výlevy brát, víc odolávat jeho tlaku, dát najevo, že jen přidávat úkoly nelze?
Já si myslím, že je potřeba brát některé činnosti jako relax. Správnný relax není gauč, ale opačná činnost. Je potřeba dát nějaký pohyb. Vzít děti ven, užít si krásného podzimu, dětí, které rostou tak rychle a co zameškáte, to se nevrátí. Najít příjemnost v rodině a práci nechat za dveřmi kanclu. Naučte se práci tak neprožívat. Je to jen práce, prostředek k obživě. Není to celý život!
Njn, práce v call centru Vás asi úplně neuspokojuje a v hlavě se Vám zřejmě honí stále myšlenka na podnikání otce a i Vaše,ne? Dámy to s pracovní morálkou taky nepřehánějí ...pár příspěvků jsem už od Vás četla...
Pokud je rodina, moc na výběr není, složenky totiž chodí neustále.
Zatnout zuby, hlavně nastolit u podřízených nějaký režim a přitom se poohlížet po změně? Nic jiného se nedá. Ale v každé práci je něco
A nemůžete vrazit prcka k rodičům a s paní odjet aspoň na víkend někam do přírody? Provětrat hlavu...
malý diktátor Pokud by byla vůle k hlídání ze strany prarodičů, tak tohle bych vůbec neřešila, však oni si poradí.
Máte pravdu, pořád ve mě ta myšlenka hlodá... Ale asi musím na chvíli aspoň kompletně vypnout a vyčistit si hlavu od každodeních starostí a začít znovu od nuly.
Zkoušeli jsme dát prcka známé když jsme měli nedávno svatbu, dopadlo to tak že ho nemohla uklidnit, pořád brečel tak jsme si ho museli vzít my (upozorním jenom že známá má dvojčata a je jim přes 1 rok) takže s dětmi to umí. Jen co jsme si ho vzali tak byl klid. Takže bojím se že u nikoho to nebude jiné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.