Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, to je zajímavé, protože já si pamatuji jména některých dětí ze školky. No, to hřiště asi nebylo jen pro dva, tak si třeba vybavíte i někoho dalšího, kdo tam chodil - třeba ho najdete a on bude něco vědět o té dívce. Zdravím!
P.S. Jak jste s ní chodil ven? Z nějakého domu musela přijít (možná bydlela tam, kde byl sraz).
tylerhall - tak se půjdete opět podívat k tomu domu a tam se někoho poptáte. Jestli je to RD, tak to nebude problém a jestli je to panelák, tak už to problém bude. Ovšem, zadařit se může.
tylerhall - jistě tam bude ve vchodu nějaká nástěnka, tak tam "píchněte" vzkaz, že hledáte děvče (např. blonďaté a modrooké), které tam bydlelo okolo roku xy, bylo jí tehdy asi 10 let a požádejte o kontakt či zprávu o ní (a nějaký kontakt tam napište na sebe). Může tam stále bydlet (nebo její rodiče) či bude někdo z domu něco vědět a ozve se Vám. Značka: Hledám zde kamarádku z dětství.
To je zvláštní, je mi 66 a dovedu vyjmenovat celou první třídu podle abecedy...až se přestanete usilovně snažit si vzpomenout, tak vám do hlavy její jméno přijde, snad víte, kde jste bydleli, když vám bylo deset...pak se můžete třeba obrátit na pořad Pošta pro tebe
Jsou lidi, co mají problémy s pamětí, sám mezi ně patřím a to je mi 45. Ze základní školy si vzpomenu na většinu jmen a příjmení, ale ne na všechny, z dalších dvou škol a vojny v podstatě vůbec na nikoho.
Pokud je vám třeba 20, tak je jednodušší někoho najít než kdyby vám bylo třeba 60. Co to zkusit přes fcb? Znáte její jméno a příjmení? Mně je víc než vám a taky bych ráda viděla kamarádky z dětství. Mají nejspíš už jiné příjmení, tak bych asi nenašla.
Kdybych nevěděla ani jméno, tak bych to ani neřešila.
Promiňte, že to ještě řešit budu, ale něco mě napadlo. Jestli máte její bývalé místo bydliště blízko a máte nějaký volný čas, co si tam jít občas posedět a kouknout, kdo chodí okolo, jestli ji nepoznáte dle obličeje? Nějaká část lidí zůstává bydlet tam, kde strávili dětství. Je to asi nepravděpodobné, ale možnost by to byla. Nebo třeba zajít na to hřiště, mohou se vybavit vzpomínky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.