Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak se dá na takovu pozici dostat? A vůbec budu ráda za jakékoli zkušenosti a tipy.
Předem děkuji za odpovědi
Já si myslím, že na tohle byste se měla zeptat na Osobním oddělení toho divadla, které vás zajímá. Tam vám dají přesné informace.
Dobrá, jak se teda jmenuje oddělení, kde se uzavírají a evidují smlouvy s uklízečkami, kulisáky a desítkami řemeslníků? Možná, že jinak, ale vpodstatě je to stejné. Jak se to oddělení jmenuje? Klidně slovíčkařme. Skutečnost zůstává stejná.
babčo - opravdu si myslíš, že v divadle existuje "Osobní oddělení"? Tohle oddělení by tazatelka v divadle již léta nenašla.
Nejde o slovíčkaření, ale tazatelku by v divadle nikdo ani nevyslechl. Pokud to není soukromé divadlo, tak divadla, kina atd patří pod někoho - město, kraj... Tam by tazateka mohla najít informace.
Koukněte, koho třeba najdete ve vašem divadle (žádné osobní ani personální oddělení)
Mám pocit, že z protekcí, třeba se pletu, ale jak toho některá uvaděčka nechá, nabídne za sebe svoji kamarádku a tak podobně...ale to je jenom můj pocit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.