Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na metabolický věk?

Od: sobeslav odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, můj tzv. metabolický věk je 61, tedy o 14 let více, než je můj věk kalendářní. Má někdo rady a zkušenosti, jak (sport, pohyb...) jej opět přiblížit věku kalendářnímu? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Můžete doplnit otázku - kde jste se vážil? Fitko, zdravá výživa nebo máte váhu doma? Pak vám prozradím moji zkušenost.

doplněno 29.09.16 20:08:

Důvěřuj, ale prověřuj ! Najděte jinou možnost vážení (třeba ve fitku, v lékárně) a zkontrolujte výsledk. Neříkám, že výsledky nejsou správné. Máte-li vyšší metabolický věk (vaše orgány pracují jako u staršího člověka), tak musíte mít nadváhu nebo obezitu, více podkožního tuku nebo více viscerálního tuku atd. Vše souvisí se vším, tudíž jednoduchou fintou nesnížíte metabolický věk, něco je u vás špatně a to je třeba postupně napravovat.

---------------------------------------------

U nás v rodině se stalo tohle. Váha ve firmě "Svět zdraví " ukázala metabolický věk o 32 let více než věk kalendářní. Ve fitku to bylo o 10 let více oproti kalendářnímu.

Oslavenci jsme se v rodině skládali na tuto chytrou váhu a na konec oslavy jsme se všichni vážili. Tato váha ukázala metabolický věk o 6 let méně než kalendářní. Zalíbila se mi váha a koupila jsem si váhu domů. Výsledky na zakoupených vahách jsou přibližně stejné. Z toho usuzuji, že firmy nějak mají nastavené váhy tak, aby ukazovaly vyšší metabolický věk, aby se člověk strachoval a upsal se jim na nějaké diety , cvičení atd.

sobeslav

Zdravá výživa...nějaká paní, co pro ně dělá sběr dat (i lidí) na ulicích města...Ta má tuto váhu, výsledky mi dala písemně...

sebod*

jojo. A pak Vás možná objednala k sobě na schůzku. Ve slevě za 199,- Kč, ne? Tam když se dostavíte, tak po dvou hodinách keců o ničem se dozvíte, že vám pomůžou různé koktejly a výživa od jedné velice známé firmy. Na měsíc Vás to výjde na minimálně 3.000,- Kč. Ale budete se cítit určitě lépe :-D

zajixxx*

Herbalife, že xDDD? ... Ale mít oběd ze sklenice, to fakt ne xDDDDDDDDDDD Sranec... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]