Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za výdejní místo

Od: atheros odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

nevíte náhodou někdo kolik nabízejí ( spediční firmy - jako Geis a podobně ) za výdejní místro trafikám?

Předpokládám, že platí za uložený balíček, ale zajímalo by mne kolik to může být.

Díky za info

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

obewigo
hodnocení

1x

V řádu několika korun. Nestačí to prakticky ani na náklady.

Ale přivede ti to potencionálního zákazníka do prodejny. To je ta hlavní hodnota.

Ano asi jde jen o potencionální zákazníky. Můj případ je ten, že nejbližší výdejní místo je květinářství. Ani jsem nevěděl že tam je dokud jsem si nepotřeboval někde vyzvednout balíček. Kdy jsem tam přišel, byla tam řada lidí. Všichni ale chtěli jen vyzvednout balík. Šlo na prodejci vidět zklamání, když všichni co k němu do obchodu přišli, chtěli jen balíček. Na druhou stranu, když kupuji přítelkyni květiny, tak chodím už jen tam.

hodnocení

0x
Mám pocit, že mi jeden prodejce když jsem přebíral balíček, říkal že má z toho nějaké 2-3% z nějaké ceny. Ale nevím z jaké ceny. Každopádně jsem si říkal že do toho vůbec šel když tak málo vydělá. Ale možná má takový objem zásilek, že se to vyplatí.

mot
hodnocení

0x
slysel jsem neco jako 4kc u zasilkovny. coz mi prijde tragicky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]