Ahoj chtěl jsem se zeptat.potkal jsem před prázdninami jednu holku v autobuse do které jsem se zamiloval.akorát že já už jsem školu dokončil tak už ji v autobuse nepotkám.ale viděl jsem ji i v jednom obchoďáku na brigádě a smála se na mě takže bych ji chtěl najít.jedince co vím ke že má Facebook a odkud je nic jiného nevím.myslíte že se dají najít lidi podle mesta na facebooku.je to malá vesnice takže by se dala najít.no nevím děkuji za rady
Jestli víš, ze které je vesnice a ta vesnice je malá, tak máš šanci. Párkrát se projedeš na kole / nebo něčím jiným/ v době, kdy tam přijíždějí spoje. Těch nebude moc. Třeba budeš mít štěstí. Když ne na ni, tak na vrstevnice. Holky stejného věku se ve vsi budou znát, tak se některé zeptej,kam chodí z té obce na ZŠ. Nebo rovnou, že jsi zapomněl jedné dívky jméno, ale že ona dělala brigádu v obchoďáku, jestli Ti ta nějaká slečna nepomůže , aspoň dá nějaké tipy. Zadáš je na facebook a možná ji najdeš přímo nebo mezi Přáteli těchto dívek ze vsi. Jestli tu školu? Otevři si Spolužáky a přibližně stejně starou třídu. Tam si vypiš ze senamů všechny holky a zadávej postupně na fcb, až ji natrefíš podle fotky. Možná se na Spolužácích dostaneš do tříd do fotogalerie a budeš zkoušet hledat podle fotek tam. Prostě zahraj si na detektiva.
Za prvé nevíš, jestli facebook má. Za druhé nevíš, jestli tam má adresu vyplněnou. Za třetí nevíš, jestli má adresu (pokud už ji má vyplněnou) veřejně viditelnou. Takže za mě je šance na nalezení velmi nepatrná. A určitě by byla radši, kdybys ji oslovil osobně. Řekl bych, že svoji šanci jsi, vzledem k tomu že je konec září, už promarnil.
No já vím že Facebook má viděl jsem to na jejím mobilu.a v tom obchoďáku jsme se potkali ani ne měsíc zpět tak možná bych šanci ještě měl ale taky je možný že už nějaký ho kluka má.víte mě je 18 let a za tu dobu jsem ještě neměl holku vím je to trapný. A hlavně se bojím že už začíná být pozdě
Na tom není nic trapného. Nemáte přece nic zmeškáno. Na navázání známosti není nikdy pozdě. Co zajít do toho obchoďáku kde dělá brigádu a navázat kontakt a řeč s ní tam? Případně jí požádat o kontakt na sebe...? V 18ti letech není pozdě ještě na nic. Vše máte před sebou..
No ona právě už v tom obchoďáku není byla tam asi na brigádu červenec srpen.ale myslíte že se dá najít na facebooku osoba podle mesta když ho má vyplněné já nevím kam napsat to město aby mi to našlo lidi od tamtut
iz*
Kubo, zajděte do toho obchoďáku. Kontakt Vám na ni sice dát nemohou, ale pokud tam pro ni necháte vzkaz nebo dopis s kontaktem na sebe, měli by jí ho předat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.