Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké polohy?

Od: adamtichy odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Mám špatnou zkušenost z poslední noci. Ještě jsem to nikdy nedělal. Ale nemohl jsem se do partnerky dostat (ležela na zádech já na ní, byla tma). a to také tím, že mě příroda příliš neobdarovala a moje velikost odpovídá podprumeru (13cm). jaké polohy byste mi pro lidi s malým penisem jako jsem já doporučili? Děkuji. Adam

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zezadu.
Misionare , ale dej ji pod zadecek polstarek.
Pak klasiku s nohama nahore a hluboky prunik.

cinematic*
hodnocení

2x

Řešení Vašeho problému se nazývá "na koně". To je tuty! ;)

vanad1*
hodnocení

0x

Zezadu a s baterkou.

hodnocení

0x

Problém není v poloze, spíš bys na to potřeboval osvětelní, stačí svíčky nebo něco podobného. Nespěchejte na to, poznávejte se. A komunikujte.

haf

Osvetleni neni nutne, na to staci hmat, prstem prozkoumas teren a zavedes pomoci ruky, otvor muze byt nastrcen i pod nos :)

doplněno 29.09.16 19:38:

Lide mohou mit ruzne vady, co treba nevidomost, nebo svetloplachost, nebo stydlivost...

Divné. Osobně bych z toho neměl žádný prožitek. Myslím si že pro začátečníka je nejlépe buď nastudovat anatomický atlas, nebo ještě lépe si na to posvítit. Já bych se na svůj hmat spoléhat nemohl protože trpím jistou poruchou.

Stydlivost není vada, ale blok, s tím se dá pracovat. Světloplachost ze světla svíček? Tak ať si vezme sluneční brýle :) Nevidomému nic jiného nezbývá. Čiší z nich ale nezkušenost nebo velká nervozita a to je zbytečné. Hlavní je aby se poznali je jedno jak a pak to půjde samo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]