Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zubu po vrtání

Od: miloun* odpovědí: 3 změna:

Víte, dneska jsem byl u zubaře, a zubař mi udělal plombu. Akorát je tu takový problém, s toho vrtání a z umrtvovací injekce mě začal pobolívat zub. Chci se tedy zeptat, za jak dlouho mě může přejít bolest z vrtání zubu a z té umrtvovací injekce? samozřejmě že to není nic vážného, ale trochu mě to tak pobolívá. Takže chci se zeptat, kdy to přejde?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

1x

To sice nevím , ale já si potom beru Ibalgin.Je to lepší než čekat den ,dva než to přestane.

hodnocení

0x

Zub je po vrtání podrážděný, tak bolí. Za den, dva to přestane. Pokud ne, tak zpět k zubaři. Na noc bych vzal nějaké analgetikum.

balzerka
hodnocení

0x

Snaž se být v kondici. Zdravá strava, dostatek vitamínů, tekutin, hodně spánku, psychická pohoda, na vzduch. Žádná velká fyzická zátěž, omezit alkohol, cigarety, těžká jídla ap.

Tělo se umí bránit a Vy mu to musíte usnadnit. Vypadá to divně v případě zubu, ale mně to poradila zdrav. sestra, když se mi pár dní před operací rozbolel zub a tím by se operace musela odložit. Pomohlo to. A taky masírovat si spodní hranu dolní čelisti, tlačit zejména v té mírné prohlubni zhruba v třetině od ucha.Tlak na to nejcitlivější místo tam pomáhá léčit zuby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]