Nejste přihlášen/a.
Víte, dneska jsem byl u zubaře, a zubař mi udělal plombu. Akorát je tu takový problém, s toho vrtání a z umrtvovací injekce mě začal pobolívat zub. Chci se tedy zeptat, za jak dlouho mě může přejít bolest z vrtání zubu a z té umrtvovací injekce? samozřejmě že to není nic vážného, ale trochu mě to tak pobolívá. Takže chci se zeptat, kdy to přejde?
Snaž se být v kondici. Zdravá strava, dostatek vitamínů, tekutin, hodně spánku, psychická pohoda, na vzduch. Žádná velká fyzická zátěž, omezit alkohol, cigarety, těžká jídla ap.
Tělo se umí bránit a Vy mu to musíte usnadnit. Vypadá to divně v případě zubu, ale mně to poradila zdrav. sestra, když se mi pár dní před operací rozbolel zub a tím by se operace musela odložit. Pomohlo to. A taky masírovat si spodní hranu dolní čelisti, tlačit zejména v té mírné prohlubni zhruba v třetině od ucha.Tlak na to nejcitlivější místo tam pomáhá léčit zuby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.